Άγγελος Πυριόχος: “Όταν μετακόμισα στο νησί με απομόνωσαν οι άνθρωποι του τόπου…”

 

Ο Άγγελος Πυριόχος θεωρείται ένας από τους τελευταίους ταλαντούχους θεατρικούς συγγραφείς με περγαμηνές στο ενεργητικό του. Πολυτάλαντος και γεμάτος εμπειρίες ζωής αφού τους έζησε όλους. Αγαπημένη του η Σπεράντζα Βρανά και η Μάγια Μελάγια που έπιναν νερό στο όνομά του. Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την Ζάκυνθο που έχει μετακμίσει μόνιμα, μίλησε στην εκπομπή Pop up:
«Εγώ την τηλεόραση την έβλεπα ως δουλειά, δεν ήταν ούτε για να κάνω καριέρα… Και σιγά την καριέρα που έκανα. Όταν στην εφημερίδα έπαιρνα 100.000 δραχμές το μήνα ή στο περιοδικό 300.000 δραχμές και η τηλεόραση σου έδινε για πλάκα 5-6 εκατομμύρια το μήνα και σου λέγανε κάτσε και θα σου δώσουμε 11 εκατομμύρια, τους κοιτούσα κι έλεγα είναι τρελοί οι άνθρωποι. Έφτιαξα το σπίτι μου από τα λεφτά της τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Άγγελος Πυριόχος.

 

Ο Άγγελος Πυριόχος πρόσθεσε επίσης: «Μετά το ατύχημα με το αεροπλάνο, μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Το δεξί μου μάτι είναι τυφλό. Μου είχαν βάλει μικροτσίπ σε επέμβαση στη Νέα Υόρκη, μεγάλη αποτυχία. Όταν μετακόμισα στο νησί με απομόνωσαν οι άνθρωποι του τόπου, με κοιτούσαν περίεργα. Έλεγαν για μένα ότι… ο κακομοίρης κατάντησε να φτιάχνει ποπ κορν».