Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η δίκη του Βόσκαρη!

Η δίκη του Βόσκαρη που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια θα έχει ανατροπές σύμφωνα με τη Σοφία Τσίρκα και το περιοδικό TV O’ Clock που κυκλοφορεί όπου στα επόμενα επεισόδια, ο Σεβαστός θα αναγκαστεί να τη βοηθήσει στη µάχη της εναντίον του Βόσκαρη. Παράλληλα, το Διαφάνι ετοιμάζεται για τον γάµο της Ρίζως µε τον Προύσαλη.

Η δίκη του Βόσκαρη και η κατάθεση της Μυρσίνης

Η δίκη του Βόσκαρη, όπως ήταν αναµενόµενο, φέρνει µεγάλη αναστάτωση σε όλο το Διαφάνι και όλοι ανυποµονούν να δουν τον αδίστακτο άντρα να τιµωρείται. Στο δικαστήριο, η µία µαρτυρία διαδέχεται την άλλη και οι δικηγόροι των δύο πλευρών καλούν συνεχώς νέους µάρτυρες. Όπως θα παρακολουθήσουµε, όµως, κάποια στιγµή η Μυρσίνη καλείται και εκείνη να καταθέσει.

Η συνάντηση του Δούκα με τον Βόσκαρη

Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασµός µετά την κλήτευση της γυναίκας και ο Δούκας αποφασίζει να αναλάβει δράση. Ο ίδιος ζητάει να συναντηθεί µε τον Βόσκαρη, προκειµένου να έρθουν σε µια συνεννόηση για να µείνει κρυφός ο ρόλος της Μυρσίνης σ’ αυτή την υπόθεση. Η συνάντησή τους, όµως, θα πάρει απρόσµενη τροπή. Όπως θα αποκαλυφθεί τότε, οι δύο άντρες κρύβουν πολλά ένοχα µυστικά από το παρελθόν και ο Δούκας διαπιστώνει πως πρέπει να καταφέρει να απαλλαγεί γρήγορα από τον Βόσκαρη.

Ο Βόσκαρης απειλεί τον Δούκα

Από την άλλη, η Ελένη έχει αµφιβολίες για το αν πρέπει να σύρει τη Μυρσίνη στο δικαστήριο, παρά την προτροπή του Σαράφη και του Λάµπρου, ενώ ο Βόσκαρης απειλεί πια ανοιχτά τον Δούκα και τη Μυρσίνη ζητώντας τους να τον βοηθήσουν. Ο Δούκας, όµως, πιέζει τον Γραµµατικό ν’ αποσύρει την κατάθεση της Μυρσίνης κι εκείνος ακόµη µία φορά βρίσκεται σε δίληµµα ανάµεσα στην οικογένεια της γυναίκας του και στη δουλειά του. Ωστόσο, όσο δεν γίνεται τίποτα, ο Δούκας αποφασίζει να στραφεί για τα καλά εναντίον του Βόσκαρη. Άλλωστε, πολλές φορές έχει παραδεχθεί πως τους βιαστές δεν θα τους δεχτεί ποτέ.

Ο Δούκας βοηθάει την Ελένη

Ο Δούκας, παρά το µίσος που νιώθει για την Ελένη, κάνει την ανατροπή και αποφασίζει, κρυφά βέβαια απ’ όλους, να σταθεί στο πλευρό της και να τη βοηθήσει στη µάχη της εναντίον του Βόσκαρη. Στέλνει στα χέρια της Ελένης ένα όπλο για να νικήσει τον Βόσκαρη. Με αυτά τα στοιχεία ο Σαράφης µπορεί να πολεµήσει τον Βόσκαρη και να τον κλείσει στη φυλακή.

Η κατάθεση της Ελένης

Παράλληλα, ο Δούκας αποφασίζει να συναντηθεί µαζί του προκειµένου να κλείσουν οριστικά τους λογαριασµούς τους, φέρνοντας στο φως τον πραγµατικό λόγο για τον οποίο ο πατέρας του πήρε τον Βόσκαρη απ’ το ορφανοτροφείο. Οι δύο άντρες κάνουν µία αναδροµή στο ∆ιαφάνι του 1920. Τότε, µια πλεκτάνη εις βάρος µιας άτυχης γυναίκας και ένας φόνος έγιναν η αρχή του κακού για το σπίτι των Σεβαστών. Οι µέρες περνούν και η Ελένη έχει πια ελπίδες πως η δικαίωση βρίσκεται κοντά. Έρχεται, όµως, και η στιγµή να ανέβει εκείνη στο εδώλιο. Η κατάθεση της Ελένης φέρνει τους δικαστές µπροστά στις ευθύνες της Δικαιοσύνης.

Προύσαλης και Ρίζω παντρεύονται και υιοθετούν τον Ευτύχη

Μία ευχάριστη εξέλιξη πρόκειται να παρακολουθήσουµε στα επόµενα επεισόδια και µία στιγµή που οι περισσότεροι περίµεναν από την πρώτη κιόλας σεζόν. Φυσικά, αναφερόµαστε στον γάµο του Προύσαλη και της Ρίζως. Μπορεί οι δυο τους ακόµη να µην έχουν παραδεχθεί τα συναισθήµατά τους, όµως η Δέσπω τούς προτρέπει να το κάνουν προκειµένου να βοηθήσουν τον Ευτύχη. Όλα αρχίζουν όταν η Μαργαρίτα Γερµενή, η κοινωνική λειτουργός που ήρθε στο Διαφάνι για την υπόθεση της υιοθεσίας του Ευτύχη, δυστυχώς ενηµερώνει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα πως το παιδί δεν µπορεί να µείνει µαζί τους. Τα νέα στενοχωρούν τους περισσότερους και η Δέσπω βρίσκει τη µοναδική λύση για να παραµείνει ο Ευτύχης δίπλα στο ζευγάρι.

Προτρέπει τη Ρίζω και τον Προύσαλη να παντρευτούν και να υιοθετήσουν εκείνοι τον µικρό προκειµένου να καταφέρουν να τον κρατήσουν κοντά τους. Τα νέα για τον γάµο του Προύσαλη µε τη Ρίζω φέρνουν χαρά σε όλο το χωριό. Το ζευγάρι είναι αποφασισµένο να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα µε τον Ευτύχη και τους ανακοινώνει το σχέδιό του. Έτσι, στα προσεχή επεισόδια, το ∆ιαφάνι ετοιµάζεται για ακόµη έναν γάµο.

Πηγή: Fthis