Άγριες Μέλισσες: έρχεται πόλεμος στην οικογένεια των Σεβαστών!

Τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, φαίνεται πως είναι εκείνα που θα διαδραματίσουν πρωταρχικό ρόλο στο τέλος της σειράς. Δούκας και Νικηφόρος σε πόλεμο μέχρι τέλους.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, θα γίνει ένα μεγάλο οικογενειακό συμβούλιο κατά τη διάρκεια του οποίου όλοι οι Σεβαστοί θα στρέψουν την πλάτη τους στον Νικηφόρο. Ο Δούκας του ετοιμάζει πολύ σκληρή τιμωρία και η Μυρσίνη για πρώτη φορά εγκαταλείπει το παιδί της.

Ο Νικηφόρος δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ο ίδιος θα προσπαθήσει με έναν συγκεκριμένο τρόπο να δελεάσει τον Κωνσταντή για να τον πάρει με το μέρος του.

 

Απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Πέμπτη 8 Απριλίου – Επεισόδιο 123: Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη.

Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη..

Οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…