Έρχονται μαύρες μέρες στο Διαφάνι…

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις Άγριες Μέλισσες ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμη μία φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή περίοδό του. Ωστόσο, θα δημιουργηθούν και νέες συμμαχίες. Κάποιοι θα συσπειρωθούν και θα διακινδυνεύσουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν του συγχωριανούς τους.

Ο Ακύλας, ο αρχηγός των Αβάντων, αποφυλακίζεται και φτάνει στο σπίτι των Σεβαστών. Εκεί, με τη βοήθεια του Μελέτη μαθαίνει όσα πρέπει για όλους τους κατοίκους. Πολύ γρήγορα όλοι καταλαβαίνουν στις Άγριες Μέλισσες πως πρόκειται για έναν αδίστακτο άντρα, ο οποίος κινεί τα νήματα υπηρετώντας το καθεστώς της χούντας.

Ενώ κάποιοι κάτοικοι του χωριού εξορίζονται, κάποιοι άλλοι δημιουργούν νέες συμμαχίες στις Άγριες Μέλισσες με σκοπό να προστατευθούν όσο περισσότεροι γίνονται. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, ο Τόλλιας θα είναι από τους πρώτους που θα προσπαθήσουν να σώσουν το Διαφάνι, αλλά και να προστατεύσουν τους συγχωριανούς τους. Μαζί με τον Προύσαλη, τον Άγγελο και τον παπα-Γρηγόρη θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουν και να αντισταθούν στη δικτατορία.

Η Ελένη αλλά και οι αδελφές της θα προσπαθήσουν να αντισταθούν στο καθεστώς και θα θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή τους. Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Λάμπρος θα εξοριστεί, σκοπός της Ελένης είναι να μαθαίνει νέα του και να είναι καλά. Κάποιοι ήρωες θα μπουν στην Αντίσταση και θα δίνουν την μάχη τους καθημερινά.

 

Εγκυμοσύνη στις Άγριες Μέλισσες

Στα νέα επεισόδια της σειράς, όμως, θα έχουμε και ευχάριστες εξελίξεις. Μετά τον γάμο τους, η Σοφούλα και ο Άγγελος θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Και όπως θα δούμε, αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί. Η Σοφούλα θα μείνει έγκυος και το νέο αυτό θα χαροποιήσει πολύ τόσο τον Άγγελο όσο και τον Περικλή, την Παγώνα, αλλά και τον Νέστορα.