‘Έτσι τελειώνουν οι “Άγριες Μέλισσες”. Τι ανέφερε ο Λεωνίδας Κακούρης!

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε ο Λεωνίδας Κκαούρης, αποκαλύπτοντας εμμεσως πλήν σαφώς το τέλος της σειράς. Ο «Δούκας Σεβαστός»  μίλησε για τη σειρά φαινόμενο που άνοιξε τον δρόμο ξανά για μεγάλες παραγωγές στη μυθοπλασία καθώς και για τον ρόλο του ισχυρού και δολοπλόκου Διαφανιώτη που στον τρίτο κύκλο της σειράς μαλάκωσε και αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα του που δεν τις περιμέναμε.

«Τελειώνουμε τα γυρίσματα αρχές Ιουνίου. Τώρα έχουμε αρχίσει να το συνειδητοποιούμε όλοι. Άξιζε τον κόπο όλη αυτή η κούραση, η προσπάθεια. Θα το κουβαλάω πάντα με όμορφες αναμνήσεις» είπε αρχικά. Η επιτυχημένη σειρά έφερε νέο ρεύμα προτάσεων για δουλειές, όπως αποκάλυψε.

«Χτυπάει το τηλέφωνο για προτάσεις. Συζητάω κάποια πράγματα για τον χειμώνα».

Λίγο πριν από το φινάλε της σειράς θα ήθελε να δει τον Δούκα να καταλάβει τι πόνο προκάλεσε και τι πόνο πήρε, εξήγησε.

Τα spoilers έχουν πάρει φωτιά στα σάιτ για το τραγικό τέλος του πατριάρχη των Σεβαστών. Επιβεβαίωσε όσα ακούγονται;

«Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος των “Άγριων Μελισσών”» απάντησε στην απορία του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αλλά με μαεστρία έδωσε ένα μικρό hint για το πώς θα πέσει η αυλαία στον χαρακτήρα της σειράς. «Πιστεύω με έναν τρόπο θα πληρώσει από κάτι που δεν θα το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει» υπογράμμισε.

Για το αν δυσκολεύεται με την πληθώρα επαγγελματικών προτάσεων που έχει αυτό το διάστημα: «Με δυσκολεύει θετικά άλλο είναι να έχεις προτάσεις και να λες “ποια από όλες;” και άλλο να μην έχεις και να λες “τώρα τι θα κάνω;”» δήλωσε.