Άγριες Μέλισσες: Ο εκβιασμός του Σωκράτη και το σατανικό κόλπο του Δούκα!

Η νέα χρονιά φέρνει πολύ “Άγριες μέλισσες” οι οποίες έχουν επιστρέψει δυναμικά  και οι ανατροπές είναι τόσο μεγάλες που αλλάζουν όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα. Στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας έκανε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες και την εξέλιξη που θα έχει η σχέση του Νικηφόρου με την Ασημίνα και την Δρόσω.

Η Ελένη θα είναι η πρώτη από τις Άγριες Μέλισσες που θα συναντήσει την Ασημίνα και θα της μεταφέρει ένα μήνυμα του Νικηφόρου πως αν τον αφήσει θα της πάρει για πάντα το παιδί και δεν θα την ξαναφήσει να δει ποτέ τον μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα θα γυρίσει κάποια στιγμή στον Νικηφόρο, όμως η σχέση των δύο έχει πια διαρραγεί, σχεδόν οριστικά.

Όλη αυτή η κατάσταση αναπτερώνει τις ελπίδες της Δρόσως, ότι μπορεί να έχει μία μεγαλύτερη επικοινωνία με τον μικρό. Δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί θα γίνει μία συνάντηση της Δρόσως με τον Δούκα και την Μυρσίνη και θα της θέσουν δρακόντειους όρους σχετικά με το παιδί.

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 72: Το σχέδιο της Ελένης, που θα οδηγήσει τον Βόσκαρη πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, φαίνεται να ναυαγεί. Στον Συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή από το χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα, που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου. Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο;  Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη. Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του. Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες.