Άγριες Μέλισσες spoiler: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Νικηφόρου-Ασημίνας…

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να κερδίσει αυτή τη μάχη και σχεδιάζει τις κινήσεις του προκειμένου να πάρει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια του Σέργιου. Ο ίδιος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα, εναντίον της Ασημίνας απαγορεύοντας της με αυτόν τον τρόπο να έρθει σε επαφή με τον γιο του. Κανείς δεν μπορεί να συνετίσει τον Νικηφόρο και η Μυρσίνη αποφασίζει να αναλάβει δράση για το καλό του μικρού. Ο Νικηφόρος μαθαίνει για την κίνηση της μητέρας του και γίνεται έξαλλος για την πρωτοβουλία που πήρε.

Οι τρεις αδερφές ενημερώνονται την επόμενη ημέρα πως το δικαστήριο δίνει προς το παρόν την επιμέλεια στον Νικηφόρο και το παιδί πρέπει να μείνει στο σπίτι των Σεβαστών. Η Ασημίνα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ με τον Νικηφόρο έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας.

Τις επόμενες μέρες, οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Δρόσω και η Ασημίνα θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Η Δρόσως ως βιολογική μητέρα του παιδιού και η Ασημίνα ως η γυναίκα που τον μεγάλωσε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Νικηφόρος, όμως, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα και είναι τόσο εχθρικός απέναντί της. Όμως το εκμυστηρεύται σε ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…