Καζάνι που βράζει στις “Άγριες Μέλισσες”!

Ηφαιστειακό το κλίμα στις Άγριες Μέλισσες! Όλα όσα αποκαλύπτουν η Κάτια Δανδουλάκη και ο Παύλος Ορκόπουλος.

Οι Άγριες Μέλισσες δείχνουν να μπαίνουν στην πλέον απρόβλεπτη περίοδο, από την μέχρι τώρα πορεία τους. Όλα μπορούν να συμβούν από εδώ και πέρα. Η Κάτια Δανδουλάκη και ο Παύλος Ορκόπουλος μιλούν για την εξέλιξη των ρόλων τους στη σειρά και προχωρούν και σε κάποιες αποκαλύψεις.

Η Κάτια Δανδουλάκη για τις Άγριες Μέλισσες

Πώς θα αντιδράσει η Ανέτ όταν θα μάθει για τις βρωμοδουλειές που κάνει ο γιος της;
Όπως αντιδρά μια μάνα. Θα τον βάλει μπροστά στο δίλημμα να διαλέξει ποιος θέλει να είναι, αυτός που είναι ένα φονικό όργανο ή αυτός που έχει ευαισθησίες και αγαπά, με τον τρόπο που αγάπησε την Πηνελόπη; Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για μένα.

Με τον Θέμελη η σύγκρουση θα φτάσει στα άκρα;
Απολύτως!

Θα δούμε την Ανέτ να στέκετε στο πλευρό της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες;

Η Ανέτ πάντα στηρίζει την Ελένη, γιατί ξέρει ότι είναι ένας ακέραιος χαρακτήρας και αυτήν τη στιγμή ακραία ταπεινωμένος. Θα την στηρίξει οπωσδήποτε, αψηφώντας τις θέσεις της οικογένειας.

Ένας άνθρωπος που σέβεται και εκτιμά πολύ η Ανέτ, είναι ο Νέστορας. Αυτή η τρυφερή σ΄χεση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό;
Όχι, πιο ουσιαστικό από τη φιλία δεν υπάρχει. Έρωτας δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει σε αυτήν τη σχέση. Υπήρχε πάντα μια βαθιά φιλική προσέγγιση η οποία είναι τόσο ουσιαστική που δεν χρειάζεται και λόγια.

Ο Παύλος Ορκόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες

Ο Άγγελος θα μάθει ότι ο Κυπραίος ήταν ο δολοφόνος του πατέρα του;
Δεν το ξέρω, αλλά προς τα εκεί το πάει, διότι σφίγγει ο κλοιός. Τα ερωτήματα του Άγγελου στον Νέστορα είναι τέτοια, που πόσο μπορεί να το κρύψει; Ο λόγος που δεν θέλει να το μάθει ο εγγονός του, είναι επειδή είχε αποκτήσει μια σχέση με αυτόν τον άνθρωπο και δεν θέλει αυτό που πέρασε ο ίδιος, όταν ανακάλυψε την αλήθεια, να το περάσει και ο Άγγελος.

Ο Βόσκαρης μπαίνει τελικά ανάμεσα στον Άγγελο και τη Σοφούλα. Πώς το αντιμετωπίζει αυτό ο Νέστορας;
Ο εγγονός του κλονίζεται από αυτό και χρειάζεται να είναι σε ετοιμότητα για να μπορέσει να τον στηρίξει. Γενικώς, ο Νέστορας παίζει σε πολλά επίπεδα -έχει να στηρίξει τον εγγονό του, τα κορίτσια, την Ανέτ, τον Προύσαλη και πρέπει να είναι σε συνεχή εγρήγορση.

Η σύγκρουση με τον Βόσκαρη θα είναι ισχυρή;
Ναι, κι αυτό είναι πάλι ένα χαρακτηριστικό του Νέστορα, δεν κάνει πίσω. Ο Βόσκαρης δεν θα κάτσει φρόνιμα. Το κλίμα στο Διαφάνι θα είναι ηφαιστειακό, θα έχουμε εκρήξεις σε πολλά επίπεδα.

Πηγή: zappit