Ο νεαρός μάγειρας και ο πασίγνωστος ηθοποιός-σκηνοθέτης που τον κακοποιησε σ3ξουαλικα!

Ο σπαρακτικός λόγος του νεαρού μάγειρα Δημήτρη Άνθη που αποκάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί από πολύ γνωστό ηθοποιό σκηνοθέτη{ το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμα} δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Ο νεαρός μάγειρας “έδειξε” ως βιαστή του τον νεαρό που βρέθηκε με τον Νίκο Σ. στο ίδιο σπίτι, ο οποίος ήταν ο τρίτος της υπόθεσης σε εκείνη την ιστορία. Ο Δημήτρης Άνθης με τον συγκροτημένο λόγο του, ξάφνιασε την Σίσσυ Χρηστίδου αλλά έγινε ένα ακόμα σύμβολο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θάρρος του απέναντι στην σεξουαλική κακοποίηση.

 

Ο νεαρός είχε βιασθεί και στην πολύ ευαίσθητη ηλικία των 6 ετών απο συγγενικό του πρόσωπο, όπως ανέφερε ενώ είχε γίνει και αντικείμενο μπουλινγκ στο σχολείο του, γιατί ήταν παιδί χωρισμένων γονιών. “Στους γονείς μου δεν είπα ποτέ τίποτα. Ξέρω ότι αυτή την στιγμή θα το δουν, αλλά ήθελα να γίνει έτσι γιατί πρέπει και γω κάποια στιγμή να αντιμετωπίσω και τους γονείς μου, και τους φόβους μου πρόσωπο με πρόσωπο” ανέφερε ο νεαρός μάγειρας βουρκωμένος και με χαμηλωμένα τα μάτια.

Ο Δημήτρης Άνθης έχει υποβάλλει μήνυση κατά συγκεκριμένου προσώπου και η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης!
Δείτε εδώ την συγκλονιστική μαρτυρία του: https://www.tvopen.gr/watch/59238/dhmhtrhsanthhsmekakopoihsesexoyalikatodeyteroprosopopoyanafereisthnkataggeliatoyonikossosthymaprokeitaigiagnostohthopoio