Στο μικροσκόπιο πλέον οι καταγγελίες του Δημήτρη Άνθη για άλλον πασίγνωστο ηθοποιό!

Προκαταρκτική εξέταση παρείγγηλε σήμερα ο εισαγγελέας για τις δημόσιες καταγγελίες του 38χρονου σήμερα Δημήτρη Άνθη ότι βιάστηκε από άλλον νεαρό που σχετίζονταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο νεαρός Δημήτρης Άνθης είχε μιλήσει ανοιχτά πριν μερικές ημέρες για τον βιασμό του, όταν ήταν ανήλικος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επειδή το αδίκημα που είχε τελεστεί τότε οδεύει προς παραγραφή, η ταχύτητα των ερευνών είναι αστραπιαία!

«Για τον 19χρονο Νίκο Σ. ακούγονται διάφορα, όπως ας πούμε ότι έχει φύγει στο εξωτερικό. Θεώρησα σωστό να βγω και να το διαψεύσω, καθώς έχουμε τον ίδιο δικηγόρο, τον εξαιρετικό κύριο Βλάχο. Ο Νίκος Σ., επειδή ακούστηκε αυτό αυτές τις μέρες, δεν απέσυρα καμία κατηγορία. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι λέμε. Ακόμα και για φήμες». Υπενθυμίζουμε ότι ο  Δημήτρης Άνθης, μάγειρας στο επάγγελμα, δήλωσε προ μίας εβδομάδας πως το δεύτερο πρόσωπο που παρουσιάστηκε ως θύμα στην καταγγελία του Νίκου Σ., ήταν ο δικός του θύτης και πως η καταγγελία του έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Μεταξύ των όσων είπε, ανέφερε πως γνώρισε τον ηθοποιό που τον κακοποίησε το 2005, πήγανε σπίτι του και όταν έκλεισε η πόρτα έγινε ένας άλλος άνθρωπος. Επίσης, πρόσθεσε πως οι γονείς του δεν γνωρίζουν τίποτα και πως πρέπει να αντιμετωπίσει και εκείνους και τους φόβους του. Ακόμα, δήλωσε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά και στα 10 του από συγγενικό πρόσωπο και αναγκαζόταν να το συναντάει για χρόνια.

Στην πρόσφατή του παρέμβαση ομολόγησε ότι, μετά την καταγγελία του, έχει πάρει αρκετά μηνύματα υποστήριξης. Αλλά, επίσης, ότι έχει δεχτεί επίθεση από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι προσπαθούσαν να τον διαψεύσουν και να τον ακυρώσουν, προφανώς μην πιστεύοντάς τον.