Η οργισμένη απάντηση της Βίσση για το περιστατικό με την Drag Queen!

Η ΔουKissa βρέθηκε στο συγκεκριμένο μαγαζί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου και, όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στα social media, οι άνθρωποι που βρίσκονταν στην πόρτα τής αρνήθηκαν την είσοδο λόγω της (drag) εμφάνισής της με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να εισέλθει στο μαγαζί.

Η καταγγελία

«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔουKissα θα συναντούσε μία παρέα φίλων της που είχε κάνει κάνει κράτηση και βρισκόταν ήδη μέσα στο μαγαζί και που μετά το περιστατικό αποχώρησε.

Η ανάρτηση της Άννας Βίσση για το περιστατικό στο Hotel Ερμού

Η Άννα Βίσση σχολίασε το περιστατικό με την ΔουKissα, μέσω ανάρτησης στο προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

«Γνωρίζετε όλοι τις πεποιθήσεις μου περί ρατσισμού χρόνια τώρα. Άρα είναι κάτι που μαθαίνω κι εγώ μόλις. Δυστυχώς το Hotel Ermou έκλεισε το Σάββατο αλλιώς θα φρόντιζα ο άνθρωπος που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί. Λυπάμαι ειλικρινά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγη:Lifo