Αποκαλύψεις Άντζελας: “Και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους…”

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική της ζωή, τους άνδρες της ζωής της κάνοντας μάλιστα απίστευτες αποκαλύψεις έδωσε η “Λαίδη” του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου. Μιλώντας το Thema People η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε και στη χειρότερη συμπεριφορά που είχε κάποιος σύντροφός της απέναντί της που δεν ήταν άλλη από την απιστία και μάλιστα με “μία λουλουδού του ελέους”.

“Με απάτησε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ’ αυτό. Είσαι με έναν άνθρωπο που τον φροντίζεις, είσαι δίπλα του με αγάπη και σε αντιμετωπίζει κατά τέτοιο τρόπο. Τον συγκεκριμένο σύντροφο δεν τον ήξερε πριν από τη σχέση μας ούτε η ίδια η μητέρα του. Τονκ έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος, έδινε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά εφημερίδες και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους! Δεν έχω τίποτα με την οποιαδήποτε δουλειά κάθε γυναίκας. Αλλά σκέψου ότι είσαι με μία σταρ, έχεις μία γυναίκα με προσωπικότητα δίπλα σου, δεν μπορείς να την υποτιμάς“.

Η Άντζελα Δημητρίου δεν θέλησε να αναφερθεί στον Γιώργο Τρούπη με τον οποίο ο γάμος τους πέρασε από σάραντα κύματα, ωστόσο απατνώντας σε σχετική ερώτηση ουσιαστικά τον “κάρφωσε”. “Δεν θέλω να πω όνομα. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Δεν ήταν ωραίο πράγμα ούτε για το παιδί μου“.

Ακόμα όπως είπε η συγκεκριμένη κίνηση του συντρόφου της, της στοίχησε ψυχολογικά, καθώς έγινε “χάλια”, παθαίντας “μεγάλη ζημιά” και “τρελάθηκε”.

“Δεν το περίμενα. Κάτι με έτρωγε μέσα μου, αλλά έλεγα “αποκλείεται”. Έκανε περίεργες κινήσεις. Εφευγε νωρίς από το σπίτι με την αιτιολογία ότι και καλά πάει στο Μπουρνάζι για καφέ. Έπαθα σοκ όταν συνέβη“.

Τέλος η “Λαίδη” τραγουδιού δήλωσε πως ακόμα δυσκολεύεται να μιλάει για το συγκεκριμένο γεγονός καθώς της “κάνει κακό”, ενώ όσο για την αντίδρασή της αποκάλυψε πως δεν ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμη, καθώς ξέσπασε “σπάζοντας όλο το σπίτι” . “Έσπασα όλο το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια, ό,τι υπήρχε”, είπε ακόμα και αποκάλυψε πως το συμβάν έγινε κοντά στα Χριστούγεννα.