Δολοφονία Καρολάιν: επιμένει ο Κατερινόπουλος για το σπίτι στη Σούδα…

Ο πρώτος άνθρωπος που ζήτησε να μπουν όλοι στο κάδρο των υπόπτων πριν την εξυχνίαση του εγκλήματος της άτυχης Καρλάιν ήταν ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ένας έμπειρος πρώην αξιωματικός της ελληνικής αστυνομίας. Μάλιστα ο ίδιος είχε αφήσει από την πρώτη στιγμή κάποια υπονοούμενα.  Όμως ακόμα και τώρα, μετά την απολογία του κατομολογία δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο Θανάσης Κατερινόπουλος επιμένει να ψάξουν οι αρχές το σενάριο για το ποιος από τους δύο έψαχνε σπίτι στη Σούδα:
«Ένας εκ των δύο, με άτομο του αντίθετου φύλου, ταξίδεψαν σε ένα χωριό έξω από τη Σούδα, για να βρουν σπίτι να το νοικιάσουν. Τότε υπήρχαν απαγορεύσεις, άρα πήγαν με εναέριο μέσο. Άρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάποιος ήθελε να απομακρυνθεί από τη συζυγική στέγη. Προφανώς υπήρχαν προβλήματα. Δεν ξέρουμε με τι είχαν σχέση και ποιος φταίει. Επομένως, δεν φτάνει κάποιος τελευταία στιγμή στο βρασμό ψυχής. Δεν υπάρχει βρασμός ψυχής» σημείωσε.
«Γιατί έγινε το ταξίδι, γιατί νοικιάστηκε ή όχι το σπίτι και ποιος και για πιο λόγο ήθελε να φύγει και μάλιστα μακριά» πρόσθεσε ότι πρέπει να ερευνηθούν.pi