Διαδικτυακός “πόλεμος” Ακρίτα-Μπιμπίλα για τον Μάρκο και την Super Mummy!

Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση για την Super Mummy και το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή. Μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για το τέλος της σειράς μετά το πέρας της φετινής περιόδου, άναψε για τα καλά τον διαδικτυακό πόλεμο. Έγραψε σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα:

“Μετά την κατακραυγή δε θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, η σειρά του Σεφερλή λόγω των σεξιστικών και ομοφοβικών σχολίων, των rape jokes. Οι αντιδράσεις ήταν ακαριαίες και καθοριστικές για το μέλλον. Quel dommage.
Ρωτάει ο Μπιμπιλας «εξήντα χρόνια υπαρχει αυτό το ανέκδοτο του βιασμου, ΤΩΡΑ σας πείραξε»;
Ναι, ΤΩΡΑ μας πείραξε. Γιατί ΤΩΡΑ είμαστε στον 21ο αιώνα”. Η ανάρτηση αυτή ήταν αρκετή για να ανάψει τα αίματα μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου αλλά και με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να απαντάει στην ‘Έλενα Ακρίτα αρκετά αιχμηρά:
Periklis Menounos

Στα τσακίδια η συγκεκριμένη σειρά και συγγνώμη για την έκφραση δηλαδή.

Σπύρος Μπιμπίλας:

Periklis Menounos για τα ριαλιτι λέτε το ιδιο?
Sylva Akrita

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ( ΑΠΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΝΑΣΡΕΝΤΙΝ ΧΟΤΖΑ )

Σπύρος Μπιμπίλας

Periklis Menounos ούτε κι εγώ αλλά δεν ζητάω να απαγορευτούν αφού σε άλλους αρεσουν

 Σπύρος Μπιμπίλας γιατί δεν είναι μυθοπλασία ίσως;;; Γιατί είναι απλώς σκουπίδια, που δεν υποδύονται την ‘ψυχαγωγία για όλη την οικογενεια’ ίσως;;;
Periklis Menounos

Σπύρος Μπιμπίλας ακριβώς το ίδιο Σπύρο, δεν βλέπω ριάλιτι.

Elena Akrita

Ρωτάει ο Μπιμπιλας «εξήντα χρόνια είναι το ανέκδοτο του βιασμου, ΤΩΡΑ σας πείραξε»;
Ναι, ΤΩΡΑ μας πείραξε. Γιατί ΤΩΡΑ είμαστε στον 21ο αιώνα.

Σπύρος Μπιμπίλας

Elena Akrita δυστυχώς όμως με τον τρόπο αυτό ξαναμπαίνει η ανευλεθερια του λόγου στο προσκήνιο..Εγώ θα επιμείνω σε αυτό και ας θεωρηθεί λαθος. Τόσα χρόνια παλεύουμε για την ελευθερία του λόγου και φυσικά για την εποικοδομητική κριτική. Το να σταματας με τον τρόπο σου κάτι που σε άλλους αρέσει αλλά δεν αρέσει σε σένα (γενικά το λεω για να μην παρεξηγηθώ παλι) δεν το θεωρώ δημοκρατικό.Οι δηλώσεις πολλών ανθρώπων αυτόν τον καιρό που διαφέρουν από τις δικές σου και τις δικές μου δεν μας κάνουν καθόλου έξω φρενών?

Elena Akrita

Anthony Morgan Konstandudakis είναι ρητορική μίσους

Σπύρος Μπιμπίλας

Anthony Morgan Konstandudakis μα αν για άλλους είναι εσύ είσαι εισαγγελέας λόγου να τους απαγορευεις να ακούν αυτό που θέλουν? Εκεί εντοπίζω το προβλημα κ κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε τι λεω δυστυχώς!

Σπύρος Μπιμπίλας

Marianna Tsigwnaki να λυπάστε που δεν καταλαβαίνετε τι λέω για της εννοια της ελευθερίας λόγου

Elena Akrita

Σπύρος Μπιμπίλας ποιο λόγο και ποια πράξη, δηλαδή είναι οκ να λες rape jokes και να σε ακούνε μικρά παιδιά αλλά δεν είναι οκ να είσαι βιαστής; Αυτό μας λες τώρα;
Σπύρος Μπιμπίλας
Anthony Morgan Konstandudakis το ίδιο είναι ο λόγος και το ίδιο ή πραξη? Άρα τα σόκιν ανεκδοτάκια που ολοι λένε και με τα οποία εγώ προσωπικά αηδιαζω πρεπει να απαγορευτούν λες ?Νομίζω ότι ζουμε σε παραφροσυνη μέσα σε δημοκρατία!!!@

Σπύρος Μπιμπίλας

Anthony Morgan Konstandudakis αγαπημένε μου συγχέετε τον χοουμοριστικό λόγο(που σε κάποιους πολίτες αρεσει) μυθοπλασίας με την πραγματική ζωή οπότε δεν μπορούμε να βρούμε χρυσή τομή συζήτησης, λυπάμαι.

Elena Akrita

Σπύρος Μπιμπίλας έχεις μπερδέψει την ελευθερια του λόγου με την ρητορική μίσους. Ο χλευασμός κοινωνικών ομάδων ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, αλλά ακόμα να το καταλάβεις.

Σπύρος Μπιμπίλας

Elena Akrita μπορεί να είναι κ χαζο χιούμορ Έλενα μου, με το οποιο πολλοί άνθρωποι νοιώθουν ότι διασκεδάζουν, δεν είναι όλος ο κόσμος υψηλής πνευματικής στάθμης κ μπορεί να αρέσκονται σε αυτά τα αστεία.. Εμείς είμαστε καθηγητές η εισαγγελείς η αξιολογοτεροι και θα τους απαγορεύουμε να ακούνε αυτό που τους αρέσει? Με αυτήν την έννοια αν έχεις διάθεση μπορεί κ να καταλάβεις επιτελους τι λέω και σταματώ εδώ.