Έρχονται έκτακτα μέτρα στη Δυτική Αττική λόγω αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού; Τι ζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης από τους δημάρχους…

Σε συνεχή επαγρύπνηση βρίσκεται πλέον ο ΕΟΔΥ καθώς τα κρούσματα στην Δυτική Αττική αυξάνονται συνεχώς με αποτέλεσμα να συμπαρασύρουν και  την υπόλοιπη Αττική. Λόγω της έκτακτης αυτής ανάγκης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος με ανάρτησή του στα social media προανήγγειλε τι θα επακολουθήσει: “Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τη Δυτική Αττική, με 288 ενεργά κρούσματα και 784 στενές επαφές και επικίνδυνα αυξητικές τάσεις. Στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, με τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέα με τη συμμετοχή των Δημάρχων Δήμων της Δυτικής Αττικής, ο Υφυπουργός μας ζήτησε προτάσεις για τήρηση των μέτρων σε συγκεκριμένες εστίες, περιοχές και ευπαθείς ομάδες. Τις επόμενες ημέρες, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Δυτ. Αττικής θα εντείνουν τους ελέγχους, με τη συμβολή επιπλέον προσωπικού διοικητικών υπηρεσιών.
Οφείλουμε όλοι να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας. Μένουμε στο σπίτι, αποφεύγουμε άσκοπες μετακινήσεις, φοράμε μάσκες. Αν εμφανίσουμε συμπτώματα, μπαίνουμε σε καραντίνα, ενημερώνουμε τον ΕΟΔΥ.
Δεν εφησυχάζουμε, τηρούμε τα μέτρα για να είμαστε ασφαλείς”.