«Ηταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του…”

Για όλα όσα συνέβησαν εντός και εκτός “Φάρμας” σε σχέση με τον θάνατο του πατέρα της, Βασίλη Ηλιάδη, μίλησε η κόρη του Αγγελική η οποία ήταν καλεσμένη στο The 2night Show και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και πως την αντιμετώπισε.
«Πολλά ακούστηκαν κι ειπώθηκαν για αυτό το γεγονός. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέει ο κόσμος. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει από τη στιγμή που δεν είσαι εκεί πέρα για να ξέρεις τι γίνεται. Το θεωρώ τελείως άκυρο. Μπορώ να δικαιολογήσω κάποια πράγματα γιατί αυτό που είδε ο κόσμος στις οθόνες ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε μέσα. Από την άλλη από τη στιγμή δεν είσαι εκεί πέρα και δεν ξέρεις, τι σχολιάζεις;» ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

 

«Αρχικά ήταν επιθυμία του μπαμπά μου να μην ενημερωθώ για την κατάστασή του γιατί τον είχαμε φέρει σπίτι. Πήγαινε καλά κι η κατάστασή του χειροτέρεψε όσο ήμουν μέσα. Ήξερε πόσο ήθελα να είμαι στην Φάρμα και πόσο ευτυχισμένη ήμουν. Ζήτησα από τη μαμά μου να μην με ενημερώσει και με ενημέρωσε αρκετές ημέρες αργότερα. Δεν τον είδα. Από τη στιγμή που ο μπαμπάς μου διασωληνώθηκε, η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη. Δυστυχώς περιμέναμε το μοιραίο» κατέληξε η Αγγελική Ηλιάδη.