Ηχητικό ντοκουμέντο: η Ρούλα Πισπιρίγκου στην πρώτη κρίση της Τζωρτζίνας μιλάει στο τηλέφωνο και…

Χθές βράδυ, η Αγγελική Νικολούλη καθήλωσε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού με τις αποκαλύψεις που έφερε στο φώς. Ωστόσο, ένα ηχητικό ντοκουμέντο – φωτιά για την υπόθεση στην Πάτρα με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου έφερε στο φως, τη νύχτα της Παρασκευής, το «Φως στο Τούνελ» στο Μεγάλο Κανάλι. Ένα αρχείο από όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου «έσπρωχνε» τη μικρή Τζωρτζίνα στο θάνατο.

«Μην αναζητήσει κανείς τον άνθρωπο που μου έδωσε αυτό το ντοκουμέντο. Μην τολμήσει και απειλήσει κανείς αυτή την μάρτυρα. Είναι τόσο σοβαρό αυτό το στοιχείο και, όταν κάποιος ανήκει στο φιλικό περιβάλλον φροντίζει έναν άνθρωπο που χάνει τα παιδιά του και βλέπει να υποφέρει, όταν όμως αρχίζει και βλέπει περίεργα πράγματα και φτάνουμε σε αυτή την εξέλιξη τότε μιλάει. Γιατί αν δεν μιλήσει, θα είναι σαν να συγκαλείπτει ένα έγκλημα άγριο» τόνισε με νόημα η Αγγελική Νικολούλη πριν την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο «Φως στο Τούνελ».

Στο ηχητικό ντοκουμέντο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μιλάει ενώ πλάι της «χτυπάει» το μηχάνημα και η καρδιά της μικρής Τζωρτζίνας.
«Μόλις πήγαμε να φύγουμε, είδαν μια κρίση πάλι με εμετό και την έκανε πάλι λίγο πριν. Βήχει και της έρχεται εμετός, δεν βγάζει τίποτα και θα την κρατήσουν μέσα να την ψάξουν κι άλλο. Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν και έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο» ανέφερε, μέσα σε όλα, η Ρούλα Πισπιρίγκου στο «Φως στο Τούνελ» του MEGA.