Το μήνυμα του γιου της Νικολούλη στη μητέρα του: «27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή.

Η Αγγελική Νικολούλη για πολλοστή φορά βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας λόγω της υπόθεσης της Πάτρας. Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης, ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, μπορεί να μένει μόνιμα στην Αμερική, αλλά η σχέση του με τη μητέρα του είναι πολύ στενή και πάντοτε παρακολουθεί την πορεία της για την οποία είναι βαθιά περήφανος.

Ειδικά αυτή την περίοδο που τα φώτα έχουν στραφεί επάνω της εξαιτίας των αποκαλύψεών της για την υπόθεση της Πάτρας εκείνος ξέρει πως δεν είναι μία εύκολη περίοδος για εκείνη.

Πίσω από τις κάμερες και την επιτυχία της στο ρεπορτάζ ο Κωνσταντίνος γνωρίζει καλά πόσο επώδυνο είναι για την ψυχή της να ασχολείται με τόσο ανατριχιαστικά εγκλήματα. Αλλά συνεχίζει ακάθεκτη για χάρη της αλήθειας και της απονομής δικαιοσύνης.

Όλες αυτές τις σκέψεις ο Κωνσταντίνος Μουσούλης τις μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα».