Εικόνες ΣΟΚ: Πυροβόλησαν εξεπαφής αδέσποτο σκυλάκι στο Αλεποχώρι!!!

Μια ακόμα επίσημη καταγγελία έρχεται να προστεθεί μαζί με εικόνες σόκ από την περιοχή Ψάθα Αλεποχωρίου. Εγκληματίας πυροβόλησε εξ΄ επαφής αδέσποτο σκυλάκι με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του!!!

Το διαλυμένο από τα σκάγια πόδι του μικρού Έκτορα!!!
Η ακτινογραφία που δείχνει ότι το πόδι του μικρού έκτορα διαλύθηκε από τα σκάγια

Η καταγγελία έχει ως εξής: “ακόμα μία απόπειρα δολοφονίας αδέσποτου έρχεται να μας συγκλονίσει και να μας θυμίσει πως ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο παράνοια!!

Ο αδέσποτος Έκτορας ζούσε στον οικισμό του Αγ. Κωνσταντίνου στο Αλεποχώρι και φροντιζόταν από εθελόντρια του Σωματείου μας. Την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή τον αναζήτησε αλλά ήταν άφαντος. Το Σάββατο το πρωί λάβαμε τηλεφώνημα ότι εμφανίστηκε άσχημα τραυματισμένος και ζητούσε ΒΟΗΘΕΙΑ!!

 

Σπεύσαμε στο σημείο και διαπιστώσαμε ότι ήταν πολύ ασχημα και επρεπε να μεταφερθεί αμέσως σε κτηνίατρο, όπου του έγινε κλινική εξέταση και ακτινογραφία. Οι ακτινογραφίες μιλάνε από μόνες τους!!
Αμέτρητα σκάγια στο πίσω πόδι από ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ σχεδόν ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ από κυνηγετικό όπλο!! 

Το πόδι του σχεδόν διαλυμένο. Λείπει τεράστιο κομμάτι μυ και ο Αχιλειος τένοντας έχει υποστεί ολική ρήξη. Η μόλυνση ειναι προχωρημένη καθώς περιφερόταν αβοήθητος στους δρόμους για μέρες!!!

Ο Έκτορας μετά το χειρουργείο

Αυτή τη στιγμή παλεύουμε να ελέγξουμε τη μόλυνση και τον πυρετό με ισχυρες αντιβιώσεις, αντιπυρετικά, παυσίπονα, καθημερινούς καθαρισμούς της πληγής και αναπλαστικές κρέμες. Δίνεται ένας αγώνας δρόμου να σωθεί το ποδαράκι του Εκτοράκου μας!!

Σε τι έφταιξε αυτό το άκακο πλάσμα ώστε να του αξίζει τόσος πόνος;; Τέτοια μοίρα;! Πόση κακία!! Πόση απανθρωπιά!! Τι σάπια ψυχή μπορεί να κουβαλάει κάποιος ώστε να γυρίσει το όπλο να πυροβολήσει μια ψυχή που μόνο την ουρά του κουνούσε;!

Το Σωματείο μας εκτός από το ότι πλέον θα κάνει ο,τι χρειαστεί για να γίνει καλά το αγόρι μας, υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει το οτιδήποτε για την υπόθεση παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας!! Η σιωπή είναι συνενοχή!

Ο Έκτορας έχει την ΑΝΑΓΚΗ και στήριξη όλων μας ώστε να καλυφθούν τα έξοδα που προκύπτουν από αυτήν την τραγωδία. Έξοδα φιλοξενίας, φαρμακευτική αγωγή, ακτινογραφίες και εξετάσεις, χειρουργεία που θα γίνουν στη συνέχεια για την αποκατάσταση της βλάβης αν είμαστε τυχεροί ή τον ακρωτηριασμό αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Είναι πολύ νωρις για να ξέρουμε αλλά προσευχόμαστε και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά!!
Οποιος επιθυμεί να συνεισφέρει για τον Εκτοράκο μας μπορεί να κάνει δωρεά στους εξής λογαριασμούς ή PayPal:
🔸️GR4501402740274002002012990
ALPHA BANK
BIC: CRBAGRAA
🔸️GR4801104110000041100678063
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
BIC: ETHNGRAA
Αιτιολογία: για τον Έκτορα

PayPal: zem.megara@yahoo.com
Ο αγώνας ειναι άνισος και καθημερινός! Δε σταματάμε ποτέ!! Δεν το βάζουμε κατω!! Παλευουμε για κάθε ανυπεράσπιστη ψυχή!!
Σας ευχάριστουμε για τη στήριξη στον αγώνα μας! Τα ζώα μας χρειάζονται ενωμένους!!
Κάντε μια προσευχή για τον Εκτοράκο να σωθεί το πόδι του!
Να υπενθυμίσουμε ότι η κακοποίηση ζώων διώκεται! Δε θα μένεις για πάντα ατιμώρητος!!! Γυρίζει ο τροχός!
Με εκτίμηση
Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων – Animal Welfare Association of MegaraΣΟΚ