“Ακύλας Μεγαρίτης” ο Αιμίλιος Χειλάκης στις επόμενες “Άγριες Μέλισες”!

Με το όνομα Ακύλας Μεγαρίτης, επιστρέφει στην τηλεόραση και στον 3ο κύκλο από τις “Άγριες Μέλισες” ο Αιμίλιος Χειλάκης. Μετά από 11 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση επέστρεψε χθες μέσα από τις “Άγριες Μέλισες”

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, θα κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη στην 3η σεζόν της σειράς του ΑΝΤ1.

Ωστόσο ο ρόλος του είναι αινιγματικός καθώς πρόκειται για τον αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης, των “Αβάντων”, ο όποιός όπως φάνηκε στο φινάλε της 2ης σεζόν θα έχει έναν προσωπικό λόγο να τα βάλει με τις αδελφές Σταμίρη.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε  για την επιστροφή του στην τηλεόραση, αλλά και τον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη.

«Πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην τηλεόραση γιατί μπαίνω σε κάτι πολύ ωραίο. Θα κάνω έναν παρακρατικό, έναν “εργολάβο της Χούντας”. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, έχουν μπει στη Βουλή πριν από μια 10 ετία. Δεν θα κάνω τον κακό που θα είναι ο μπαμπούλας, θα είναι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι», σχολίασε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος έχει μεγάλη χαρά που άνοιξαν και πάλι τα θέατρα αφού πρωταγωνιστεί και παίζει στην παράσταση «Οθέλλος». «Ευτυχώς λειτουργούν τα ανοιχτά θέατρα, πρέπει να ανέβει η χωρητικότητα γιατί με 50% θα είναι πολύ δύσκολο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Σχετικά με την τηλεόραση ο ίδιος ανέφερε: «Γυρίζουμε στη μυθοπλασία, κερδίζουμε ξανά τον χώρο μας, δεν μπορούσε ο κλάδος μας να υπάρχει με τα reality. Είδα πολλές σειρές, είδα και reality που δεν είχα ξαναδεί, όμως δεν μου κράτησε κάτι το ενδιαφέρον».