Μπιμπίλας για Κούγια:”χρησιμοποιεί επίτηδες λάθος το όνομά μου για να με μειώσει…”

Σε έντονο ύφος απάντησε στον Αλέξη Κούγια, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος σε δηλώσεις που έκανε έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου διεξάγεται η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, αναφερόμενος στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Πασχάλη Τσαρούχα, είπε: «Η υπόθεση Λιγνάδη έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιους που δεν υπήρχαν πουθενά, ακόμα και τον Μπίμπιλα τον είδα να κάνει διαφημίσεις. Τον Τσαρούχα να συμμετέχει σε σίριαλ που είχα να τον δω πολλά χρόνια. Κάποιοι χρησιμοποίησαν την υπόθεση για τους δικούς του σκοπούς».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Πρωινό, απάντησε: «Με έκπληξη με πληροφόρησαν θεατές γι’ αυτό που έχει πει ο κύριος Κούγιας. Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί επίτηδες λάθος το όνομά μου για να με μειώσει, διότι έχει μιλήσει μαζί μου και ξέρει πολύ καλά ότι δε με λένε Μπίμπιλα, αλλά Μπιμπίλα. Το κάνει επίτηδες για μειωτικούς λόγους» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Χρησιμοποιεί και πράγματα που θα πρέπει από τον δικηγορικό σύλλογο να του βάλουν ένα φρένο. Εγώ και ο κύριος Τσαρούχας είμαστε εκλεγμένοι από το σώμα των Ελλήνων ηθοποιών, δεν είμαστε διορισμένοι όπως ο πελάτης του από καμία κυβέρνηση. Θα πρέπει να καταλάβει ότι θα πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους την τακτική διότι υπάρχουν και δικαστήρια. Εγώ θα συμβουλευτώ τους νομικούς μου συμβούλους για το τι θα κάνω από εδώ και κάτω για να σταματήσει ο κύριος Κούγιας τον λάθος δρόμο που έχει πάρει».
«Στο τηλέφωνο όταν μιλήσαμε για λίγα λεπτά πριν λίγους μήνες, του είπα να ψάξει καλά την καριέρα μου αν δεν τη γνωρίζει ως όφειλε διότι εγώ δεν είμαι ένας ηθοποιός που βγήκα χθες. Εγώ έχω πάρει σύνταξη από αυτό το επάγγελμα. Έχω κάνει περιουσία από αυτό το επάγγελμα και θα όφειλε να το ψάξει πριν αρχίσει να λέει αυτά που λέει», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.