Η τελευταία φωτό Αλίκης-Ηλιάδη στην Κύπρο και η συνάντησή τους!!!

 

Ο μεγαλύτερος έρωτας της Αλίκης ήταν αναμφισβήτητα ο Γιώργος Ηλιάδης. Ο Κύπριος επιχειρηματίας και δημοσιογράφος με τον οποίο η Αλίκη παντρεύτηκε κρυφά στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι. Ωστόσο ο γάμος τους έληξε άδοξα μερικά χρόνια μετά και χρειάστηκε να έρθει μια συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου για να αποκαλύψει το δεύτερο γάμο της με τον Κύπριο επιχειρηματία. Αν και πολλοί πίστευαν πως η Αλίκη με τον Γιώργο Ηλιάδη, είχαν κόψει επαφές μεταξύ τους, ωστόσο το φωτογραφικό ντοκουμέντο και στην αδημοσίευτη φωτογραφία που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Βαγγέλης Ζιώγας, αποδεικνύει πως Αλίκη και Ηλιάδης, είχαν επαφές και μάλιστα άριστες μεταξύ τους.
Όταν η Αλίκη πήγε στην Κύπρο το 1994 στο δημοτικό θέατρο Λευκωσίας για να παρουσιάσει παράσταση, ένας από τους πρώτους που την επισκέφτηκαν στο καμαρίνι της ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης. Μπορεί στη φωτογραφία οι δυο τους να νιώθουν και να φαίνονται κάπως αμήχανα, ωστόσο και ο Ηλιάδης αλλά και η Αλίκη έχουν πει σε συνεντεύξεις τους, πως δεν κράτησε ποτέ κακία ο ένας για τον άλλον για τον χωρισμό τους!
Η επόμενη φωτογραφία που έχουμε δει με τον Γιώργο Ηλιάδη είναι στην κηδεία της Αλίκης το 1996, όταν εκείνος απομακρυσμένος καθόταν μακριά από το φέρετρο της Αλίκης, μη θέλοντας να πιστέψει στο φευγιό της!