Αντώνης Κανάκης: “Αυτός ο άνθρωπος λέγεται Αναστάσιος Ράμμος….”

Τι ήθελε ο τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος να μιλήσει για τους πολιτικούς; Τον έπιασε στο στόμα του το “Ράδιο Αρβύλα” και άντε να το συμμαζέψεις. Πιστός στο τηλεοπτικό του ραντεβού βρέθηκε ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο παρουσιαστής θέλησε να αναφερθεί στον Αναστάσιο Ράμμο με αφορμή την επίσκεψη του στην Κατερίνα Καινούργιου για την πρεμιέρα του νέου Total Blackout.

«Στο νούμερα 14. Αυτός ο άνθρωπος λέγεται Αναστάσιος Ράμμος. Και κυρίες και κύριοι, δείτε το απόσπασμα και μετά θα πούμε ότι έχουμε να πούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης για να ακολουθήσει η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στον νεαρό τραγουδιστή και νέο παρουσιαστή, «ποια είναι η ιδανική τετράδα από την ελληνική τηλεόραση που θα ήθελες να δεις στο Total Blackout. Μπορείς να πεις όποιους θέλεις. Ακόμα και τον πρωθυπουργό».

Και ο Αναστάσιος Ράμμος απάντησε. «Ξέρω εγώ… Τσίπρας, Βαρουφάκης… Μου ήρθε τώρα εμένα επειδή είπε πρωθυπουργός τώρα».Όταν, δε, η παρουσιάστρια επισήμανε πως πλέον δεν είναι πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος απόρησε.

«Αυτός, κυρίες και κύριοι, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος! Δεν γνωρίζει, δεν έχει πάρει χαμπάρι, εδώ και τόσα χρόνια ότι κυβερνάει ο Μητσοτάκης αυτή την χώρα» σχολίασε, αμέσως μετά, ο Αντώνης Κανάκης. «Είναι πραγματικά ο κατάλληλος παρουσιαστής για το Total Blackout. Το οποίο, βέβαια, το λες και άγνοια κινδύνου το να μην γνωρίζεις ότι είναι ο Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός όλα αυτά τα χρόνια. Μην του το πείτε απότομα και τρομάξει ο Αναστάσιος Ράμμος».