Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είμαι 16αρης, σας γαμ… τα λύκεια…”

Τα γενέθλια του γιόρτασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha. Μάλιστα, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής, ο αγαπημένος παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα του τόσο με το τηλεοπτικό κοινό όσο και με την ομάδα στο πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να σας ευχαριστήσω που γιόρτασα και έζησα τα σημερινά μου γενέθλια ζωντανά μαζί με τους τηλεθεατές και όλους εσάς που βρίσκομαι έναν τηλεοπτικό χρόνο. Σας ευχαριστώ. Πολλές φορές μου τίθεται το ερώτημα, τι ηλικία έχω. Πάντα λέω την ηλικία μου αλλά απαντώ ανάλογα. Όταν γύρισα και έκανα το Big Brother, βγήκαν κάποιες κακοήθειες φωνές που έλεγαν «τι θέλει τώρα αυτός να γυρίσει στην τηλεόραση ενώ πρέπει να συνταξιοδοτηθεί». Απέναντι σε αυτούς, λοιπόν, τους κακοήθεις, επειδή δεν είχα και τη δυνατότητα άμεσης απάντησης, μόνο η σιωπή μου αρμόζει. Εγώ όμως που δεν υπάρχει τέτοιο θέμα θέλω να πω τη ηλικία έχω. Έχω τέσσερις ηλικίες, όχι μόνο εγώ, ο καθένας μας».

«Θα πάρω την πρώτη, την βασική, την νοητική ηλικία. Επειδή δεν έχω ούτε άνοια ούτε εγκεφαλική μαλάκυνση, νιώθω ότι είμαι 100 ετών χωρίς να έχω άνοια. Αν πάρω την συναισθηματική μου ηλικία, είμαι 110. Πάλι χωρίς άννοια. Αν πάρω την βιολογική μου, είμαι 70αρης. Εάν πάρω την ηλικία την εντός μου , δηλαδή πως νιώθω την ζωντάνια μου, την χαρά μου, την ενεργητικότητα μου θα απαντήσω πόσο είμαι με ένα τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου».

Στη συνέχεια, λοιπόν, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να εκφραστεί μέσα από το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου. «Είμαι 16αρης, σας γαμ… τα λύκεια! Μπαμ μπαμ! Είναι νόμιμο το τραγούδι και είναι ύμνος» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».