Κόντρα στον τηλεοπτικό αέρα και στο βάθος…μεταγραφές!!!

Σε τηλεοπτικό πίνγκ πονγκ εξελίχθηκε η σημερινή κουβέντα μεταξύ του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Γρηγόρη Γκουντάρα. Αφορμή στάθηκε  η εμφάνιση του James Καφετζή στην Ιωάννα Μαλέσκου και τα όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή εκπομπή, αλλά και οι σπόντες μεταξύ των δύο ανδρών για την μεταγραφή του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΙ!

«Κανείς δεν πρέπει να πάει σε μία εκπομπή αν δεν θέλει. Και από τις δύο πλευρές. Αν είχε πει ο James ότι δεν θέλει να πάει, έπρεπε να πει και η Ιωάννα «μην το πιέζετε»…», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αρχικά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταπάντησε, οι τόνοι ανέβηκαν και η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να ηρεμήσει τα πράγματα είπε: «Κουβέντα κάνουμε, μη συγχυζόμαστε για τον James». Σε αυτό το σημείο ακριβώς, ξεκίνησε ο καβγάς.

 

Ανδρέας: Δεν συγχύζομαι για τον James. Άλλοι συγχύζονται για τον ΣΚΑΪ.
Γρηγόρης: Άκου… Αν έχεις εσύ κάποια απωθημένα…
Ανδρέας: Κανένα!
Γρηγόρης: Προφανώς και έχεις. Για την δεοντολογία μου δεν μου έχει μιλήσει κανείς Αντρέα μου. Μη μου λες τώρα για ΣΚΑΪ. Εγώ λέω πάντα την άποψή μου όπως τη νιώθω. Μην το ξαναπείς γιατί δεν μου αρέσει.
Ανδρέας: Γιατί να μην το ξαναπώ; Θα μου πεις τι θα λέω; Ό,τι βλέπω λέω.
Γρηγόρης: Το είπες και την προηγούμενη.
Ανδρέας: Το είπα και την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα.
Γρηγόρης: Ενώ τώρα, τι ξέρεις;
Ανδρέας: Ξέρω αυτά που έχω διαβάσει.
Γρηγόρης: Θεωρείς ότι είναι αλήθεια; Για την δεοντολογία μου τόσα χρόνια δεν μου έχει πει κανείς τίποτα.
Ανδρέας: Την προηγούμενη φορά, όταν ακούω ότι πήγε συμπαθητικά το Fame… Σου είπα ότι όταν κάνεις το άσπρο μαύρο τι συμβαίνει με εσένα και τον ΣΚΑΪ; Και μετά από δύο μέρες το έγραφαν όλοι. Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και αν δουλεύαμε μαζί θα σου έλεγα πήγαινε εκεί που είναι καλύτερα.

Κάπου εκεί διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας: «Θέλω να το λήξουμε εδώ γιατί δεν αφορά κανέναν. Από εκεί και πέρα, στις 2 Ιουλίου τελειώνει η εκπομπή, ο καθένας θα κάνει ό,τι κρίνει». Και τότε ακολούθησε η επόμενη μικροβόμβα…

«Βλέπω να κάνουμε εδώ στο Open εγώ και ο Γρηγόρης εκπομπή κι εσύ να πηγαίνεις στον ΣΚΑΪ», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Κατερίνα Καινούργιου κι εκείνη απάντησε: «Στον ΣΚΑΪ όχι».

Πηγη: zappit