Αντελίνα Βαρθακούρη για Alpha: “όταν φεύγεις έχεις θυμό…”

Στον Θέμη Γεωργαντά παραχώρησε συνέντευξη η Αντελίνα Βαρθακούρη και μίλησε για την προηγούμενη τηλεοπτική της εμπειρία που έληξε άδοξα.

«Όταν έφυγα από τον Alpha, τα έβλεπα λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Όταν φεύγεις έχεις κι ένα θυμό και συσσωρευμένα πράγματα. Κάναμε μια συνάντηση, υπήρχαν πολλά θέματα κι ήταν κι ο κορονοϊός, που δεν μπορούσες να πας σε σπίτια ανθρώπων για γυρίσματα. Ό,τι κάνω το υποστηρίζω αλλά δεν ήμουν εγώ.

Όταν με παίρνεις και θες να με κάνεις κάτι άλλο από αυτό που είμαι, υπάρχει πρόβλημα. Όταν το νιώσω αυτό και δεν λύνεται, να συνεχίσουμε να κάνουμε τι. Ξεκίνησα σε κουτσή σεζόν με τον κορονοϊό και προσπαθούσα. Το έπαιρνα όλο επάνω μου γιατί στην τελική όλοι θα πούνε για τον παρουσιαστή. Πολλοί είπαν Αντελίνα γιατί το έκανες; Δεν έβλεπες; Δεν μπορούσες να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι και να πεις όχι; Όχι δεν μπορείς γιατί εγώ δεν πήγα εκεί ως ντίβα. Άλλαξαν αυτές οι εποχές. Οφείλεις να πας σε ένα κανάλι και να το σεβαστείς, να ακούσεις. Λεκτικά το Αντελίνα Χτύπα το Κουδούνι, ακουγόταν ενδιαφέρον γιατί είμαι επικοινωνιακή. Όταν αυτό έγινε πράξη, δεν μου άρεσε. Μάθημα γιατί αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα εκτιμούσα αυτό που ζω σήμερα.»