Αυτά είναι τα απίστευτα νυχτοκόκαματα που έπαιρνε ο Αντύπας…

Την εποχή που ήταν Νο1  όνομα στις πίστες, θέλησε να θυμίσει στο κοινό του, ο Αντύπας αλλά και τα δισθεώρητα ποσά τα οποία έπαιρνε ως νυχτοκάματο. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε για όλα στην εκπομπή “Love it”!

«Έβγαλα πολλά χρήματα, στις επιτυχίες πέρασαν πολλά από τα χέρια μου αλλά αυτά δεν κρατάνε πολύ. Τότε τα μεροκάματα ήταν 2, 3 εκατομμύρια. Στις μεγάλες επιτυχίες, το 1992, γινόταν χαμός. Με περίμεναν 40 κορίτσια για να με αγκαλιάσουν»
Βέβαια ο Αντύπας πρόσθεσε, πως αυτά δεν κρατούν πολύ, γιατί μετά έρχεται ο επόμενος… σουξεδιαρισμένος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίος παράτησε την δουλειά που είχε σε ναυτιλιακή εταιρεία, για να ασχοληθεί με το τραγούδι:

«Όταν μας είπε ο γιος μας, ο Πρόδρομος ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής στεναχωρεθήκαμε πάρα πολύ. Ήταν τελειόφοιτος στο Πανεπιστήμιο, είχε πάρει το πτυχίο του και ήταν σε μια ναυτιλιακή εταιρεία. Χαιρόμασταν που δούλευε δυο χρόνια και ξαφνικά, ένα απόγευμα, μας είπε ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής».

Και εύστοχα κατέληξε ο Αντύπας:

«Τα παιδιά αυτά σήμερα δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Είναι εύκολο να κάνεις μια επιτυχία αλλά πολύ δύσκολο να την επαναλάβεις».