Απάντηση Ντίνου Καρύδη στην Άννα Φόνσου για όσα είπε για εκείνον!!!

Απάντηση στην πρόεδρο του ιδρύματος “Το σπίτι του ηθοποιού” Άννα Φόνσου δίνει σήμερα ο Ντίνος Καρύδης, μετά τα όσα είπε εκείνη για τον ηθοποιό. “Ουδέποτε είπα πεινάω…” της απαντάει σήμερα ο Ντίνος Καρύδης πετώντας το γάντι στη συνάδελφό του.
Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν ο Ντίνος Καρύδης με μια ανάρτησή του μιλούσε για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βίωνε, όπως όλοι οι Έλληνες λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά και κορονοιού. Ωστόσο, η Άννα Φόνσου, μιλώντας για τις δύσκολες μέρες που βιώνουν όλοι οι καλλιτέχνες, ανέφερε μεταξύ άλλων και το όνομα του Ντίνου Καρύδη. Σε συνέντευξή της που παραχώρησε στην Espresso, είπε μεταξύ άλλων: “«Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους ηθοποιούς και την ανεργία. Όλοι οι ηθοποιοί είναι μετέωροι. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα ξαναδουλέψουν και πότε θα ξαναδουλέψουν. Κανείς δεν ξέρει αν θα γίνουν σίριαλ, αν θα ανοίξουν τα θέατρα τον επόμενο χειμώνα. Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που ξενίζουν. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Ντίνος Καρύδης και να γράφει στο ίντερνετ “πεινάω, βοηθήστε με”. Είναι ντροπή». Μια δήλωση που αναπαρήγαγαν όλα τα ΜΜΕ. Το θέμα είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας πρώτο το RespectNews.gr!
Σήμερα, ο Ντίνος Καρύδης πετάει το γάντι στην Άννα Φόνσου και αναφέρει μέσα απο το προφίλ του στο FB: “ουδέποτε είπα πεινάω, πολλώ μάλλον δεν θα έλεγα ποτέ βοηθήστε με! Έχω δίδυμη αδελφή την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Τώρα τι γράφουν, ας γράφουν!” αναφέρει χαρακτηριστικά!

Η ανάρτηση του Ντίνου Καρύδη!