Απίστευτος κυνισμός: ο πιλότος συνομιλούσε με όλους τους δημοσιογράφους μετά το έγκλημα της Καρολάιν…

Μετά την Αγγελική Νικολούλη που είχε συνεχή επικοινωνία με τον δολοφόνο πιλότο σύζυγο της Καρολάιν, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συνμιλούσε και με την Σίσσυ Χρηστίδου σα να μην είχε κάνει ποτέ το έγκλημα. Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τις συνομιλίες που είχε η ίδια με τον πιλότο.

Αρχικά, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να διευκρινίσει το εξής: «Το ότι συνομίλησα μαζί του δε σημαίνει κάτι άλλο, από τη δημοσιογραφική αγωνία. Την προσωπική επικοινωνία που είχα μαζί του, πέρα από το να μας δώσει μία συνέντευξη που όλοι το ήθελαν, ήθελα να ξέρω μερικά στοιχεία παραπάνω για να έχω περισσότερη αίσθηση».

«Όπως είπε και η Αγγελική Νικολούλη εχθές, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν ήθελε να μιλάει με κανέναν. Στα μηνύματα, λοιπόν, περιγράφει συναισθήματα, και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο δεν ήθελε να βγει σε κάποια κάμερα, γιατί του ήταν δύσκολο να προσποιηθεί», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά:

«Στη δική μας επικοινωνία, μου έλεγε πόσο καταρρακωμένος και πόσο ανυπομονούσε να πιάσουν τους ληστές.  Του έλεγα κι εγώ ότι δε θέλω να μιλήσουμε για την υπόθεση, αλλά ήθελα την πιο προσωπική πλευρά, πώς δηλαδή βιώνει τον χαμό της γυναίκας του. Μου έλεγε ότι δεν ήθελε να μπει στα “πόδια” της αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση και τα στοιχεία. Με ευχαρίστησε για τη στήριξη και την ευγένειά μου και μου έλεγε ήταν δύσκολο για εκείνον να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο».

 

«Στο τελευταίο μήνυμα, στις 7 Ιουνίου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με ευχαρίστησε και εγώ του είπα πως αν ήθελε να μου πει κάποια στοιχεία off the record για την υπόθεση και τη διαχείρισή της στον αέρα, έχει το ελεύθερο», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.