Δημήτρης Αποστόλου: “Αν κάποιος πειράξει το παιδί μου θα τον “φάω” στο γόνατο…”

Μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του παραχώρησε ο σεναριογράφος πολλών επιτυχημένων σειρών, Δημήτρης Αποστόλου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show!  Ο ταλαντούχος σεναριογράφος  ήταν χείμαρρος και μίλησε για την πολυετή συνεργασία με το καλλιτεχνικό του δίδυμο, Αλέξανδρο Ρήγα, τις μεγάλες επιτυχίες αλλά και τις αδικίες που βίωσαν επαγγελματικά.

“Με τον Αλέξανδρο Ρήγα μετράμε 26 χρόνια σχέσης. Δεν μαλώσαμε. Το επαγγελματικό μας τραύμα είναι η σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις”. Στους δυο ξένους είχε γραφτεί το σενάριο της τρίτης σεζόν και τα κάψαμε με τον Αλέξανδρο. Ήταν μια αδικία σε αυτή τη δουλειά. Εμείς ξέρεις τι έχουμε φάει;  Υπάρχει σαφέστατα κακοποίηση. Ότι ακούμε είναι γαρνιτούρα. Το φαί δε το χουμε δει ακόμα. Τα πραγματικά εγκλήματα δεν θα δικαστούν ποτέ.

“Είμαι υπερ της αυτοδικίας. Αλλά όχι λαϊκό δικαστήριο. Πρέπει να υπάρχει και νόμος να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Το θυμικό είναι υπερ της αυτοδικίας. Αν κάποιος πειράξει το παιδί μου θα τον φάω στο γόνατο. Δε λέω ότι είναι σωστό. Αλλά δεν είμαι τέλειος” ανέφερε  ενώ συνέχισε για όλα όσα συμβαίνουν στο θέατρο με τις καταγγελίες:

“Ο κακοποιητής είναι και κακοποιημένος… τους λυπάμαι… όχι περισσότερο από τα θύματα βέβαια. Είμαστε 10 χιλιάδες άνθρωποι και έχει τραυματιστεί για 5, 10 ανθρώπους. Ένα χοντροκομμένο καμάκι με την κακοποίηση ανηλίκου δεν είναι το ίδιο. Δεν πρέπει να μαγαρίσεις το χώρο για κάποιους ανθρώπους. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που το θύμα έχει εξομοιωθεί με το θύτη. Βιασμός είναι και η κάθε γυναίκα που κάθεται στον κάθε “παπάρα” για να μην χάσει τη δουλειά της.

Η “Τούρτα της μαμάς” είναι η προβολή της οικογένειας, που θα ήθελα να είχα. Δεν τα  βλέπω τα παιδιά μου  όσο συχνά θέλω γιατί μένουν μακριά στη Βέροια.  Δεν ξέρω πως χωράει η καρδιά τόσο μεγάλη αντοχή αγάπης. Είναι δύσκολο. Έχω πάει και αυθημερόν να τους δω. Αν τους έχω δέκα μέρες, μετά τις 10 επόμενες είμαι σε κατάθλιψη. Έχουν υπάρξει τρομερά βράδια μοναξιάς. Έχω ένα δωμάτιο δικό τους και τη μισή μέρα την περνάω εκεί για να νιώθω ότι είμαι μαζί τους. Στην αρχή έκανα τις βλακείες μου γιατί ήμουν πολωμένος μου έλειπαν πολύ και θύμωνα. Μου φύγανε δυο τρεις φορές κάποιοι χαρακτηρισμοί. (για τη πρώην σύζυγό του) Εδώ και ένα χρόνο έχω ηρεμήσει και έχω κάνει focus μόνο σ΄ αυτούς τους δυο.

Διάσημος είναι ο νονός του μπαμπά λέω στο γιο μου. Με έχει βαφτίσει ο Γεώργιος Παπανικολάου που ανακάλυψε το Παπ τεστ. Αυτός είναι διάσημος που έχει κάνει καλό.

Έχασα τον μπαμπά μου όταν ήμουν τριών μηνών. Δεν το πήρα χαμπάρι. Είχα μια συγκλονιστική μάνα. Με έκανε να μην καταλάβω απουσία. Περάσαμε δύσκολα.  Η μητέρα μου με έβαζε όταν πεινάω να τραγουδάω και ήμασταν μέσα στη χαρά. Τα λεφτά τελείωναν στις 17 του μήνα. Τρία χρόνια πριν πεθάνει η μητέρα μου, της είπα πεθαίνεις. Η μητέρα μου μου είπε ότι είμαι τυχερός γιατί με το θάνατό της “τελειώνουν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρει η γνώμη τους” κατέληξε .