Η αλήθεια για τον χαμό του 33χρονου γιου του Αργύρη Ντινόπουλου!

Τις πιο τραγικές στιγμές τους, βιώνει η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου και πρωην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου. Ο Θρήνος για τον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Βριλησσίων δεν έχει προηγούμενο, καθώς από το μεσημέρι της Κυριακής θρηνεί την απώλεια του γιου του, Βασίλη.

Ο 33χρονος, γνωστός αθλητής παρκούρ, βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην περιοχή των Εξαρχείων από τον ίδιο τον πατέρα του, ο οποίος είχε ανησυχήσει διότι δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Ο Αργύρης Ντινόπουλος έσπευσε στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκε στο σπίτι, όπου αντίκρισε νεκρό στον καναπέ τον γιο του. Η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη, ο ίδιος δεν έφερε καμία κάκωση, ενώ δεν υπήρχε καμία άλλη ουσία δίπλα του, παρά μόνο τα χάπια για τον διαβήτη.

Ο Βασίλης Ντινόπουλος

Η πιθανότερη αιτία θανάτου του γιου του

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο θάνατος του Βασίλη Ντινόπουλου οφείλεται σε παθολογικά αίτια και ότι ο 33χρονος έχασε τη ζωή του «χτυπημένος» από τον διαβήτη τύπου Α, από τον οποίο έπασχε. Πιθανότατα ο γιος του πρώην Υπουργού υπέστη υπογλυκαιμία, έχασε τις αισθήσεις του και το σάκχαρο τον «χτύπησε» στην καρδιά. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος στο διαμέρισμα για να τον βοηθήσει όταν υπέστη την κρίση υπογλυκαιμίας, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και σήμερα Τρίτη (03/05) αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροτομή που θα «ρίξει φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του.