Βάλαρης για Μουτίδου: “Ήταν διαφωνία για τα πάντα…”

Νέα “επίθεση” στην Σοφία Μουτίδου από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μετά από ερώτηση που του έγινε για την συνεργασία τους, δεν δίστασε να μιλήσει για όσα πέρασε μαζί της: “Δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε καλή χημεία. Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και δε νομίζω ότι το ακούτε μόνο από εμένα. Είναι πιο νευρική από αυτό που συνηθίζω εγώ στις συνεργασίες μου να δέχομαι και να ανέχομαι” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βάλαρης.

«Δεν μασάω τα λόγια μου, όταν είναι να πω κάτι το λέω. Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου κι ο μόνος άνθρωπος που με έβγαλε από τα ρούχα μου. Δεν ταιριάζαμε, δεν είχαμε καλή χημεία. Είναι ένας εκρηκτικός άνθρωπος και δε νομίζω ότι το ακούτε μόνο από εμένα. Είναι πιο νευρική από αυτό που συνηθίζω εγώ στις συνεργασίες μου να δέχομαι και να ανέχομαι. Συνηθίζω να δουλεύω με πολύ ήρεμο τρόπο, με ευγένεια κι αγάπη. Πολλές φορές για να τελειώσει μια σχέση σε έναν γάμο δεν συμβαίνει μόνο επειδή έχει απιστήσει κάποιος αλλά επειδή δεν πλένει κάποιος τα άπλυτα κι από πολύ μικρά πράγματα που δημιουργούν τριβές και κόντρα σε μία σχέση.

Ήταν διαφωνία για τα πάντα και την πρώτη σεζόν οκτώ άντρες ήμασταν όλοι αγαπημένοι και φτάσαμε να είμαστε τσακωμένοι. Ξανασυνεργαστήκαμε με την Σοφία σε μία πολύ διαφορετική συνθήκη και δεν έχω τίποτα εναντίον της. Είναι πολλοί υπερταλαντούχοι άνθρωποι που είναι δύσκολοι στις συνεργασίες. Σαν σκηνοθέτης είναι από τους ανθρώπους που έχω επιλέξει να μην συνεργαστώ ξανά.»