Τα άλλαζουν όλα στο GNTM, επιστρέφει η Βίκυ Καγιά!!!

Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στον επόμενο κύκλο του GNTM ειναι γεγονός και η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του Star στην κάμερα του Mega Καλημέρα με τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη.

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου. Φυσικά και αγαπώ το GNTM, η μόδα και το μόντελινγκ είναι η ζωή μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και μεγάλο “στοίχημα” αυτή η ολική επαναφορά. Θα ειναι μόνο κορίτσια από 18-88» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

 

 

Κατόπιν η παρουσιάστρια έκανε αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του GNTM, ενώ επιβεβαίωσε πως αποχωρούν όλοι οι κριτές και πως δεν επιστρέφουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου. Ο μόνος που θα παραμείνει ειναι η Γιώργος Καράβας.

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι ολοκαίνουριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει από αυτούς που ξέρετε. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Ελεάνα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι όλοι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν» είπε η Βίκυ Καγιά.

Τέλος η Βίκυ Καγιά ανέφερε πως θα ήθελε να ήταν μαζί της στο GNTM ο Θανάσης Κρίκης, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα είναι στο project, όπως είχε ακουστεί.

Πηγη:FTHIS