Περρής για Μαλέσκου: “Δεν θα μου λείψει από τον ΣΚΑΪ ούτε στον ΣΚΑΪ…”

 

Ο Αρτ Αντιμιάν από το «Τι λες τώρα!» συνάντησε τον Βαγγέλη Περρή και απέδειξε ότι ο λόγος του παραμένει κοφτερός και… «σφάζει».

Με αφορμή την ερώτηση αν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζουν μαζί από τη νέα σεζόν είπε: Πρώτο όνομα βάζω από ευγένεια αλλά και από ιστορία τη Φαίη. Προσκάλεσε τον Γιώργο να έρθει».

Απέφυγε στη συνέχεια να μιλήσει για την Ιωάννα Μαλέσκου, για την οποία έχει πει πολλά και διόλου κολακευτικά αναφορικά με την τηλεοπτική της πορεία.

«Δεν πετροβολάς τα δέντρα όταν είναι δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται. Ας της πούμε καλά μπάνια και καλά μυαλά. Δεν θα μου λείψει από τον ΣΚΑΪ ούτε στον ΣΚΑΪ.

Σχολίασε ακόμη τα βήματα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Εκατομμυριούχο» και επεσήμανε ότι το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά χρειάζεται τονωτική ένεση.

Τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή δεν είναι δικής του επιλογής, ενώ δεν θεωρεί πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταιριάζει στο κόνσεπτ του Love Island.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε σχετικά με τον δημοσιογράφο ότι η συνεργασία του με το «Πρωινό» λαμβάνει τέλος από το φθινόπωρο και ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο κανάλια για εκπομπή δικής του εκπομπής.