Ο Βασίλης Καρράς όπως έγινε γνωστό σε όλα τα ΜΜΕ χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Κρήτης, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που προκλήθηκε εντελώς ξαφνικά.
Αφού λοιπόν, έκανε αυτή τη μικρή παύση από τα επαγγελματικά του, αποφάσισε πολύ γρήγορα να επιστρέψει στο κέντρο διασκέδασης καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr δεν θέλει να «κρεμάσει» το προσωπικό, που εργάζεται στο μαγαζί αλλά και τον κόσμο, που έχει κλείσει τραπέζι για να τον απολαύσει.
Η επιστροφή του Βασίλη Καρρά στο κέντρο διασκέδασης
«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.