Τι συνέβη με την υγεία του Βασίλη Καρρά και τι ανέφερε ο ίδιος…

Αδιαθεσία κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου αισθάνθηκε ο Βασίλης Καρράς και για τον λόγο αυτό κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022, στα πλαίσια της περιοδείας του μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου.

Ο τραγουδιστής  βγήκε στην σκηνή όμως κατά την διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύτηκε  σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ωστόσο ο ίδιος μετά απο επικοινωνία που είχε με ανθρώπους που διαχειρίζονται τα social media με το όνομά του, αφού ευχαρίστησε το κοινό του για το ενδιαφέρον, έγινε η παρακάτω ανάρτηση. Συγκεκριμένα η ανάρτηση έχει ως εξής:
“Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν για δήθεν εισαγωγή του Βασίλη Καρρά στο νοσοκομείο και μετά από επικοινωνία με τον ίδιο πριν λίγο, θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και να σας ενημερώσουμε ότι ο καλλιτέχνης χαίρει άκρας υγείας. Επιπλέον εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έχει δείξει”.

Πληροφορίες: neakriti.gr