Βασίλης Κούκουρας: από ηθοποιός έγινε ασφαλιστής!

Δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που αναγκάστηκαν να αλλάξουν επάγγελμα με την κρίση που μαστίζει την Ελλάδα από το 2009. Κάτι ανάλογο έκανε και ο ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά “Συμπέθεροι από τα Τίραννα”. Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε  την Παρασκευή με αφορμή την επιτυχημένη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα». Από την συνέντευξη, όμως, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Μάνθος από την σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» ενώ αναφέρθηκε και ο νέος ρόλος του ασφαλιστή!

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Βασίλης Κούκουρας εξομολογήθηκε πως «το γυναικείο κοινό είχε μία λατρεία στο πρόσωπο μου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του ρόλου ήταν πως «έριχνε» τις γυναίκες και απατούσε τις υπόλοιπες. Όμως μου έλεγαν οι ίδιες οι γυναίκες πως δεν είμαι αντιπαθητικός σε αυτό που έκανα και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία».

«Αυτή την περίοδο ασχολούμαι με την δουλειά του ασφαλιστή και την κάνω επαγγελματικά, με επάρκεια και διαπιστευμένη κατάσταση οπότε είμαι πολύ δοσμένος σε αυτό γιατί μου αρέσει».

Από τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης

 

«Πέρα από την δουλειά του ασφαλιστή και τη σειρά στο MEGA, θα είμαι και στην καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνουν οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Βασίλης Κούκουρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.