Η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου ξεσπά: “δεν είναι αλήθεια ότι έκοψαν το πρόσωπο της μητέρας μου…”

Μια αποκάλυψη για την Γεωργία Βασιλειάδου έκανε στην εκπομπή Roomies  ο Μάκης Δελαπόρτας, ωστόσο η κόρη της μεγάλης μας ηθοποιού λέει την δική της αλήθεια για το συγκεκριμένο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα ο Μάκης Δελαπόρτας ανέφερε στην εκπομπή:

«Η Γεωργία Βασιλειάδου ήταν καλλονή, πολύ όμορφη και λεπτή κοπέλα. Όμως τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα στην κατοχή κι η Γεωργία Βασιλειάδου είχε ένα ατύχημα. Χτύπησε το πρόσωπό της και το άφησε κι αυτό μετά κακοφόρμισε και πήγε σε γιατρό. Ο γιατρός της έκοψε το μισό πρόσωπο.

Για αυτό βλέπετε στις ταινίες ότι από την μία μεριά η Βασιλειάδου έχει μια ουλή τεράστια. Από εκεί ξεκίνησε όλη αυτή η κακομορφία αλλά τελικά έκανε αυτήν την καριέρα.»

Το RespectNews επικοινώνησε με την κόρη της μεγάλης μας ηθοποιού, Φωτεινή Αποστολίδη και λέει ακριβώς για το πως έχει συμβεί το συγκεκριμένο γεγονός. ” Δεν ισχύει ότι έκοψαν της μητέρας μου το πρόσωπο, ούτε κακοφόρμεψε. Απλώς η μητέρα μου στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου είχε μια κύστη. Πήγε λοιπόν στο γιατρό, της το άνοιξε μέσα στο φαρμακείο, έβγαλε πολύ ποίον και άρχισε να κλείνει με πολύ μεγάλη δυσκολία. Μια μικρή τομή της εκανε. Δεν είναι τόσο υπερβολικά όπως το είπε.  Ήταν το σημείο του προσώπου τέτοιο, στο ζυγωματικο που δεν έκλεινε εύκολα. Έτσι δημιουργήθηκε αυτή η ουλή. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και την ξέρω γιατί τα έζησα όλα αυτά κοντά της” λέει η Φωτεινή Αποστολίδη.

Φωτογραφία από το προσωπικό αρχείο του Νίκου Νικόλιζα

Την ίδια άποψη ωστόσο έχει και ο επιστήθιος φίλος της Γεωργίας Βασιλειάδου, χορογράφος Δημήτρης Ιβάνωφ: “την έζησα και εγώ την Γεωργία με αυτή την ουλή στο πρόσωπο. Στις τουρνέ που πηγαίναμε, έτρεχα στο φαρμακείο να της πάρω φάρμακα να βάλει πάνω, γιατί έτρεχε υγρό. Δεν της έκοψαν ποτέ το πρόσωπο της Γεωργίας και το ξέρω από την ίδια” συμπληρώνει ο σπουδαίος χορογράφος.