“Δεν είχα και καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, τις κόψαμε και τελείως κάποια στιγμή…”

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου, σε μια σπάνια εξομολόγηση εκ βαθέων. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στο γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, αλλά ποτέ δεν του έλειψε αυτή η πατρική φιγούρα, μιας και μετά από ένα σημείο, δεν είχαν καμία απολύτως σχέση.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε χατακτηριστικά: «Δεν μου έλειψε ποτέ ο πατέρας μου γιατί ήταν πολύ ισχυρή η παρουσία της μητέρας μου. Δεν είχα και καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, τις κόψαμε και τελείως κάποια στιγμή. Κάποια στιγμή δεν ήθελα πια, γιατί με ταλαιπωρούσε ψυχικά όταν τον έβλεπα, δεν μου ήταν ευχάριστο. Ήταν μια μόνιμη γκρίνια, ένα μόνιμο παράπονο απέναντι στη μάνα μου, προσπαθούσε να βγει αυτός ο καλός, το οποίο με κούραζε εμένα, δεν ήθελα να το αντιμετωπίζω άλλο»
«Δεν τον ενδιέφερα κιόλας επί της ουσίας. Δηλαδή, με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει. Δεν ήταν ότι καιγόταν να με δει, δεν έκανε και καμία προσπάθεια και γι’ αυτό του είπα ασ’ το, μην το παιδεύεις. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με πληγώνει βαθιά, για να συγχωρήσω κάτι»