Χείμμαρος η Ναταλία κατά Λιγνάδη: “Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία…”

Χείμαρος ήταν η Ναταλία Γερμανού για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την σύζλληψή του στη σημερινή της εκπομπή, από την οποία ξεκίνησε κιόλας. Μάλιστα παρουσίασε,, ένα απόσπασμα από παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνιση του καλλιτέχνη στο «Όλα» στην οποία μιλούσε για την κτητικότητα που αγαπά στον έρωτα.

Πιο συγκεκριμένα, τότε, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μέσα σε όλα πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού δεν μάσησε τα λόγια της! «Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το «τα θέλω όλα» θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το «τα θέλω όλα» να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοπιός διαφορά»

«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης» τόνισε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».