Το μπλέξιμο της Ναταλίας, του Λιάγκα και του Περρή για το “Battle of the Couples”

Δεν έχουν τέλος τα… μπλεξίματα και μεταξύ των εκπομπών φέτος λόγω δηλώσεων που κάνουν οι παρουσιαστές. Όπως είναι γνωστό, τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα και του Βαγγέλη Περρή την περασμένη εβδομάδα για το ριάλιτυ του ALPHA  Battle of the Couples πυροδότησαν την έντονη αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού στον «αέρα» του Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο το μεσημέροι. Η παρουσιάστρια τους «έσφαξε με το γάντι», μιλώντας για… συναδελφικότητα.

«Είδες την Ναταλία το Σαββατοκύριακο; Μας την είπε!» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Βαγγέλη Περρή. Αφού προβλήθηκε το βίντεο με τα λεγόμενα της Ναταλίας Γερμανού, ο Βαγγέλης Περρής πήρε τον λόγο και είπε:

«Συμφωνώ, συναδελφικότητα λέγεται. Βέβαια, υπάρχει μία μικρή αντίφαση. Εγώ τη Ναταλία και την εκτιμώ και την αγαπάω, κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει το ο,τιδήποτε λέγεται δημόσια. Η ίδια η Ναταλία κάνει κριτική σε άλλη εκπομπή, ότι δηλαδή αυτό που λέει ότι δεν πρέπει να κάνουμε, αυτό κάνει. Είναι λογικό ότι το κάνει γιατί αναφέρεται σε άλλους και υποδεικνύει στον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται. Δεν είναι θέμα εκπομπής, είναι θέμα μηνύματος.

Πριν μία εβδομάδα, η Ναταλία είχε αναφερθεί σε λαϊκό τραγουδιστή και στο μήνυμά του που σχολίασε ήταν πολύ βίαιο. Δεν είπε ότι είναι ένας τραγουδιστής κι εγώ είμαι στιχουργός και δε θα αναφερθώ στα επαγγελματικά γιατί είμαστε στον ίδιο χώρο.

Επομένως έχει σημασία τι είναι αυτό που εκπέμπεται. Αυτό που σχολιάστηκε είναι το περιεχόμενο της εκπομπής» είπε ο δημοσιογράφος.

Τότε η Φαίη Σκορδά τόνισε πως ο κάθε παρουσιαστής σε κάθε εκπομπή έχει τον δικό του τρόπο να παρουσιάζει. «Η Μενεγάκη δεν έκανε ποτέ σχόλιο! Η Ναταλία τώρα τελευταία πάει σε αυτό το κομμάτι. Κάποιες άλλες εκπομπές, όπως η δική μας φέρανε το σχόλιο στην πρωινή ζώνη για πρώτη φορά» είπε η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων.