Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος για τις καταγγελίες γυναικών: “Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά, το θεωρώ χυδαίο και ένδειξη δειλίας….”

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βγήκε πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό” και εξέφρασε τη δική του άποψη για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, μετά τις καταγγελίες ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη για βία. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης καταδίκασε τέτοιου είδους συμπεριφορές και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη.

“Πάντα ακούγονται πράγματα στα 40 χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ στενοχωρημένος με όλη αυτή την ιστορία…

Ο Γιώργος έχει μια τεράστια πορεία και πολλές δουλειές. Είναι ένας άνθρωπος που έχει εκρηκτικό χαρακτήρα και δεν το κρύβει ούτε ο ίδιος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις ψυχολογικής, λεκτικής βίας ή περίεργης συμπεριφοράς πάνω στη σκηνή που είναι ακόμα χειρότερο αυτό. Εγώ ελάχιστα που δούλεψα μαζί του δεν είδα κάτι τέτοιο. Εγώ σε δουλειές που συμμετείχα και πριν κάνω δικό μου θίασο, ελάχιστες φορές είδα τέτοιες καταστάσεις.

Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η υβριστική συμπεριφορά ή να προσπαθείς να μειώσεις τον συνάδελφό σου ή να χειροδικήσεις. Το θεωρώ αδιανόητο. Όσοι έχουμε μια πιο ισχυρή θέση θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει η συμπεριφορά μας προς τους υφιστάμενους”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.