Θρίλερ με την…”απώλεια μνήμης” του Γιάννη Φέρτη. Διαψεύδει η σύζυγός του την Κάκια Ιγερινού!!!

Χαμός σήμερα με το όνομα του σπουδαίου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη και μια ανάρτηση που έκανε η Κάκια Ιγερινού για την απώλεια μνήμης που έχει.
Πιο συγκεκριμένα η Κάκια Ιγερινού, προσωπική φίλη του μεγάλου ηθοποιού έγραψε σε ανάρτησή της: «Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια». Ωστόσο μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η σύζυγός του Μαρίνα Ψάλτη, έκανε παρέμβαση στο Πρωινό  η οποία δήλωσε πως ο σύζυγός της, Γιάννης Φέρτης, δεν πάσχει από αλτσχάιμερ, διαψεύδοντας έτσι την Κάκια Ιγερινού.

 

«Μαζί μας επικοινώνησε η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη, η οποία μας παρακάλεσε να κάνουμε την εξής ανάρτηση, ότι δηλαδή δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρίνα Ψάλτη δήλωσε στο Πρωινό: «Δεν ισχύει ότι ο Γιάννης Φέρτης πάσχει από αλτσχάιμερ. Είμαι σοκαρισμένη γιατί η Κάκια Ιγερινού είναι φίλη του. Θέλουμε την ησυχία μας».

«Εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την οικογένεια προφανώς και να πούμε ότι ισχύει αυτό που μας λέει η κυρία Μαρίνα Ψάλτη», είπε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.