Πως ο Γιώργος Βογιατζής πήρε τον ρόλο του Ιωσήφ στον “Ιησού από τη Ναζαρέτ” {φωτό}

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και ο ΑΝΤ1 όπως κάθε χρόνο προβάλει την πολυβραβευμένη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι “Ιησούς από τη Ναζαρέτ” που αναφέρεται στην ζωή και τα πάθη του Ιησού Χριστού. Η συγκεκριμένη σειρά είναι η μοναδική που έχει προβληθεί όσο καμία άλλη από την δεκαετία του ΄70 εως σήμερα. Στον ρόλο του Ιησού του Ναζοραίου ο εκπληκτικός Ρόμπερτ Πάουελ, τον οποίο ο Ιταλός σκηνοθέτης τον “μεταμόρφωσε” από ένα παιδάκι με γαλάζια μάτια σε ένα συγκλονιστικό Θεάνθρωπο που έμεινε στην ιστορία της παγκόσμιας τέχνης.
Ωστόσο στην ίδια σειρά συμπρωταγωνιστεί στον ρόλο του Ιωσήφ και ο Έλληνας ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής, του οποίου οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα μετά την συγκεκριμένη συμμετοχή του στην σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλλι. Και πως βρήκε ο Ιταλός σκηνοθέτης τον Γιώργο Βογιατζή; Έψαχνε έναν ηθοποιό από την Ελλάδα που να φέρνει σε Αιγύπτιο. Να έχει δηλαδή μελαμψό χρώμα, αλλά ελληνοπρεπή εμφάνιση. Και τον βρήκε στο πρόσωπο του Γιώργου Βογιατζή. Έκτοτε η καριέρα του Έλληνα ηθοποιού εκτινάχθηκε με αποτέλεσμα να κάνει διεθνή καριέρα. Βέβαια σε αυτό βοήθησε και η φίλη του Ειρήνη Παππά, με την οποία διατηρούσε πάντα άριστες σχέσεις.

Ο Γιώργος Βογιατζής στον ρόλο του Ιωσήφ!
Ο Γιώργος Βογιατζής τότε και σήμερα
Ο Γιώργος Βογιατζής στο πλευρό της Ρένας Βλαχοπούλου. Δίπλα της, είναι η καλύτερή της φίλη Φίτσα Ντάβου, η οποία ήταν θεία του Γιώργου Βογιατζή