Άγριες Μέλισσες: συγκλονίζει το αντίο του Γεροντιδάκη στην Δανδουλάκη!

Το χθεσινοβραδυνο ρεσιτάλ ερμηνείας της Κάτιας Δανδουλάκη ως Ανέτ στις “Άγριες Μέλισσες”, έχει αφήσει άφωνους όχι μόνο τους απλούς πολίτες, αλλά και τους συναδέλφους της. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος ως τηλεοπτικός γιος της, έγραψε στο instagramm:

«Το να είσαι καλλιτέχνης για σένα τον ίδιο δεν είναι πάντα ευχάριστο. Έχει όμως ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα να μοιράζεσαι την καρδιά σου με κάθε ζωντανό όν. Μέσα από την δουλειά, συνολικά, γινόμαστε μια μεγάλη αδελφότητα, μια παρέα, οικογένεια.

Υπάρχει ταύτιση στην αίσθηση, στην ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα. Σε χαρές και σε λύπες. Μόνο οι περιστάσεις αλλάζουν σε κλίμακα και συνθήκες.

Έτσι και εγώ στις μέλισσες ένιωσα πάλι σπίτι μου. Ίσως να ένιωσα και πάλι σαν παιδί. Ξαναείδα λημέρια γνώριμα της παιδικής μου ηλικίας. Ένας (από) χαιρετισμός στην μεγάλη Κυρία της σκηνής του θεάτρου του κινηματογράφου κ’ της τηλεόρασης ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, είναι λίγος. Μια υπόκλιση Σεβασμού λοιπόν.

Δεν θα μιλήσω για τις εξαίρετες ερμηνείες ούτε για την άψογη συνεργασία. Θα σταθώ στον παράγοντα Άνθρωπο. Στο κεφάλαιο ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ. Έχει την σφραγίδα του μαέστρου. Συγκρατημένη μορφή, καθαρή ψυχή, παράδειγμα προς όλους όχι μόνο η στάση της, η συμπεριφορά της αλλά ακόμα και ο τρόπος που κινείται στο χώρο. Πραγματική καλλιτέχνης με πλήρη γενναιοδωρία ψυχής χαρίζοντας μας σπάνιες στιγμές (έμπνευσης, ανακούφισης και στοχασμού)

Σ ευχαριστούμε για όλα… Μεγάλη ΚΥΡΙΑ… Για πάντα οικογένεια».