Διάσταση απόψεων μεταξύ Μαργαρίτας και Γιώργου Θεοδωράκη για το θρίλερ της πατρότητας του Νίκου Κουρή…

Νέα διάσταση απόψεων φαίνεται πως έρχεται στο φως της δημοσιότητας μεταξύ των παιδιών του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη μας Μίκη Θεοδωράκη,  Γιωργου και της αδερφής του Μαργαρίτας, μετά τα όσα είχαν δεί το φως της δημοσιότητας στην κηδεία του πατέρα τους. Και ενώ η Μαργαρίτα Θεοδωράκη προχώρησε σημερα το πρωί σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Κουρή Θεοδωράκη προκειμένου ο τελευταίος να μην χρησιμοποιεί το επώνυμό τους, ο αδερφός της Γιώργος μέσα από την ανάρτησή του παίρνει σαφή θέση αναφέροντας ότι “η οικογένειά του δεν ζήτησε από κανένα να μας εκπροσώπησει σε καμμία διαμάχη μαζί του” δείχνοντας προφανώς την πλευρά της αδερφής του Μαργαρίτας .

Ο Νίκος Κουρής

Αναφέρει ο Γιώργος Θεοδωράκης: “Έπειδη πολλά λέγονται τελευταία για τον κύριο Νίκο Θεοδωρακη-Κουρη. Έχω να πω τα εξής .Η οικογένεια μου Γ.Μ.Θεοδωρακη δεν ασχολείται πλέον με το θέμα του εν λογω κυρίου .Και δεν ζήτησε από κανένα να μας εκπροσώπησει σε καμμία διαμάχη μαζί του.

Όλα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος. Κάποτε αργά η γρήγορα θα κοπάσει όλη αυτή η ιστορία του.
Τι θα έχει όμως απομείνει σε μας ;
Γι αυτό κοιταζουμε την δουλειά μας όπως κάνουν όλοι οι Έλληνες
Και τίποτα παρά πάνω.
Η ιστορία ,τέλος θα μας πει ποιος ήταν ο Κύριος Νίκος Κουρης και ποιος ο πραγματικός γιος του πατέρα μας Μικη Θεοδωρακη .
Αφήστε τον να ονομάζετε όπως θέλει. Υπαρχουν και οι Συνωνυμίες.
Σας ευχαριστώ καλό σας βράδυ
Γιώργος Μ Θεοδωρακης γιος του Μικη και της Μυρτως”.
Να αναφέρουμε πως και ο Νίκος Κουρής Θεοδωράκης έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη και ζητάει με DNA να αποδείξει ότι είναι γιος του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη!

Η Μαργαρίτα και ο Γιώργος Θεοδωράκης στην κηδεία του πατέρα τους