Κηδεία Καραϊβάζ: με το τραγούδι “Το βουνό” τον αποχαιρέτησαν οι συγχωριανοί του!

Σκηνές από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν σήμερα το μεσημέρι, στην κηδεία του αγαπημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραίβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του την Παρασκευή το μεσημέρι.

Η οικογένειά του, η σύζυγος και ο γιός του, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, καθώς και συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στο δικό τους άνθρωπο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα άδικα, από τις σφαίρες των δολοφόνων του, έξω από το σπίτι του στην Αθήνα.

Η Καλλίφυτος, το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε συνέχεια, είτε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής. Όπως είπε και ο θείος του στα ΜΜΕ ο Γιώργος ήταν παιδί που τον αγαπούσε όλο το χωριό .


Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους. Ο γιος του ζήτησε από τους συγχωριανούς του πατέρα του να τηρήσουν τα μέτρα, ενώ λίγο πριν το φέρετρο μπει στην τελευταία του κατοικία ακούστηκε το αγαπημένο τραγούδι του Γιώργου Καραϊβάζ “Το βουνό” της Καίτης Γκρέυ.