Λιανός για αποχώρηση Παππά: “Επικρατεί γενικά μια ηρεμία στην παραλία…”

Στην ραδιοφωνική του εκπομπή μιλησε ο Γιώργος Λιανός για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά αλλά και το κλίμα που επικρατεί στον Άγιο Δομίνικο.

“Μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά έχουμε κάνει ένα γύρισμα με τα παιδιά για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Επικρατεί γενικά μια ηρεμία στην παραλία. Θα δείξει τώρα αν ήταν αυτός που δημιουργούσε τις εντάσεις” είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και στο ταξίδι που κάνουν κάθε χρόνο οι παίκτες στο Mαϊάμι ως έπαθλο σε ένα από τα αγωνίσματα.

“Το παιχνίδι γίνεται ατομικό όταν φτάνουν στους δέκα. Τώρα είναι 13” είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μεταφέρει μια αποκλειστική είδηση που θέλει τρεις παλαιότερους παίκτες να επιστρέφουν στο ριάλιτι επιβίωσης με τον ίδιο να απαντά, “Τίποτα. Έτσι, άστο να αιωρείται”.

Στη συνέχεια, η Έλενα Πολυκάρπου μέσα από τον αέρα του “Ευτυχείτε”, αποκάλυψε πως οι τρεις παίκτες που θα επιστρέψουν θα μπουν σε ένα πάρτυ που θα γίνει όταν το παιχνίδι μετατραπεί σε ατομικό και θα μείνουν μέσα μόνο μια μέρα.