Το οικονομικό δράμα του Γιώργου Χειμωνέτου!

Ο Έλληνας πρωταθλητής ποδηλασίας και Ολυμπιονίκης του 2004 αναφέρθηκε στα άγνωστα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι την Παρασκευή 8 Απριλίου θα δώσει «μάχη» στο Εφετείο Δωδεκανήσου για να πάρει πίσω το πατρικό του σπίτι.

«Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, ηθικά και οικονομικά, και περιμένω επιτέλους να δικαιωθώ από το δικαστήριο έστω και ύστερα από εννιά χρόνια. Είχα πάρει ένα δάνειο από μία ισπανική τράπεζα, η οποία εξειδικευόταν στη χρηματοδότηση κατοικιών. Όμως, με τη γενικευμένη οικονομική κρίση που άρχισε το 2008, όπως πάρα πολύς κόσμος έτσι κι εγώ παρουσίασα αδυναμία ως προς την αποπληρωμή του αφού κάποιες επιχειρηματικές δραστηριότητές μου δεν πήγαν καλά» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

 

«Όταν ήρθα σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της τράπεζας, δυστυχώς ήταν αρνητικοί σε οποιαδήποτε διευκόλυνση. Η μόνη επιλογή που μου δόθηκε ήταν να τους πληρώσω ως προκαταβολή 40.000 με 50.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Δε μπορούσα φυσικά να ανταποκριθώ σε κάτι τέτοιο και κάποια στιγμή έβγαλαν στο “σφυρί” το πατρικό μου, που είναι και το μοναδικό σπίτι που έχω στην κατοχή μου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Χειμωνέτος.

 

Πηγή Espresso