Η αποστομωτική απάντηση του Γκλέτσου για την σεξουαλική παρενόχληση…

Έξω από τα δόντια μίλησε για άλλη μια φορά ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει στο  Lamianow.gr  τις καταγγελίες  που κλονίζουν αυτές τις μέρες τον καλλιτεχνικό χώρο.

“Κοιμήσου μαζί μου για να δουλέψεις 2μηνο. Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στην πολιτική. Ξεφτίλες, που πατάνε πάνω στην ανάγκη γυναικών να επιβιώσουν και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, απαιτούν να τις ρίξουν στο κρεβάτι με αντάλλαγμα μια 2μηνη απασχόληση σε θέση εργασίας…

Αν με παρενοχλούσε γυναίκα θα το δεχόμουν. Αν δεχόμουν σεξουαλική παρενόχληση από γυναίκα θα τη δεχόμουν ευχαρίστως…

Αν η γλώσσα του ηθοποιού μπει λίγο παραμέσα στη διάρκεια ενός φιλιού, ρίξ’ του μία καλαμιά να τελειώνει…Σε όσα γίνονται κοινή θέα μπορείς να αντιδράσεις και να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Το κακό είναι όσα γίνονται σε καμαρίνια ή κλειδωμένες πόρτες. Εκεί συμβαίνουν τα σοβαρά και εκείνα που η γυναίκα θα πρέπει να βρει κουράγιο να καταγγείλει. Εμένα δεν μπορεί να μου την πέσει κανένας. Όχι ένας αλλά ούτε όλο το θέατρο μαζί δεν μπορεί να μου την πέσει. Έχω μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που δεν αφήνει περιθώρια. Για να μου την πέσει κάποιος πρέπει να είναι ή μποξέρ ή μπράβος”, είπε ο Απόστολος.